Emtéčko má nové veřejné tarify. Díky malému triku můžete získat až dvojnásobek dat

Virtuál v síti O2 Emtéčko představil v uplynulých týdnech novou generaci tarifů pro veřejnost. Vedle stávajícího Flexitarifu jsou to Emtéčko tarify Mini, Malý, Tak akorát a Mega. Měsíční paušál u nejnižšího tarifu začíná už na 3,63 Kč, flatový tarif Mega vyjde na 486 Kč měsíčně.

Klepněte pro větší obrázek

Data si Emtéčko účtuje zvlášť v balíčcích Internet v mobilu S (200 MB), M (1,5 GB), L (5 GB) nebo XL (10 GB) za 99, 139, 275, resp. 419 Kč. Nakombinovat lze i tarif s minimem hlasových služeb, ale s bohatými daty. Virtuál navíc na svém Facebooku láká na „poloveřejnou“ nabídku dvojnásobného datového objemu za nezměněnou cenu.

Klepněte pro větší obrázek
Emtéčko po snížení velkoobchodních cen ze strany O2 už nabízí zákazníkům také LTE

Více než o akci jde spíše o dočasné omezení v systému operátora, který po vyčerpání FUP limitu neumožňuje ani dodatečný dokup dat, ale ani surfování zpomalenou rychlostí. Trik spočívá v deaktivaci a opětovné aktivaci datového balíčku, jehož objem je možné využít znovu bez navýšení ceny. Takto lze data navýšit pouze jednou během zúčtovacího období a nejspíš jen do doby, než operátor představí nějakou „oficiální“ variantu řešení vyčerpaného FUPu.

Diskuze (24) Další článek: Vodafone zatrhne zpomalené surfování bez příplatků. Náplast je chabá

Témata článku: , , , , , , , , , , Velkoobchodní cena, Dík, Vyčerpání, Měsíční paušál, Dvojnásobek, Balíček, Zúčtovací období, Nejnižší tarif, Uplynulý týden, Data, Nová generace, Dočasné omezení, Zpomalená rychlost, Flatový tarif, Operátor