Eurotel: neomezené volání o víkendech

Eurotel nabízí pro všechny své zákazníky, jak paušální, tak předplacené, "bezplatné" víkendové volání do vlastní sítě (neomezené volání v rámci jednorázového poplatku). Pro paušální zákazníky je to nyní novinka, pro Go zákazníky byla služba prodloužena bez omezení až do odvolání. Pokud využíváte paušální tarif i předplacenku Go, tak výhodněji vychází služba pro paušální zákazníky, nejen cenově, ale i tím, že se vztahuje na státní svátky.

Paušální zákazníci

Paušální zákazníci si službu Víkendového volání zdarma mohou užívat za měsíční poplatek 185,64 Kč, navíc mohou s touto službou bezplatně volat do vlastní sítě také o státních svátcích. Po aktivaci služby je možné její zrušení provést nejdříve až po 30 dnech, volání zdarma je uplatňováno až po vyčerpání volných minut z tarifu či TOP Balíčků. Aktivaci i deaktivaci služby můžete provést pomocí operátora infolinky *11, službu si nemohou aktivovat zákazníci tarifů Eurotel Start, Eurotel Individual a Eurotel Pohoda. Služba má prozatím omezenou platnost do konce roku.

Předplacené karty Go

U Go zákazníků služba platí výhradně o víkendech do vlastní sítě, za službu se platí víkendový poplatek 50 Kč za oba dny, který je automaticky do deaktivace služby strháván z kreditu každý týden. Aktivaci služby je možné provést buď pomocí hlasového systému infolinky *44 nebo přes SMS ve tvaru VIKEND poslané na číslo 999151. Deaktivace proběhne po zaslání textovky VIKEND D na stejné číslo. Služba platí do odvolání.

Diskuze (19) Další článek: Garmin chystá novou navigaci pro Windows Mobile

Témata článku: , , Neo, Euro, Euro &, Neo +, Eurotel Start, Volání, Víkend