Galaxy S III a iPhone 5 v mixéru: Který vydrží déle?

Na internetu se objevilo další video z populární série Will It Blend. Americký komik Tom Dickson v ní několik let netradičním způsobem propaguje mixéry značky Blendtec. Mixovacím vidlicím za tu dobu podlehly nejrůznější předměty, elektronika, sportovní potřeby, ale i nehmatatelné věci jako třeba Facebook.

V posledním díle, který se objevil na kanálu Blendtec před několika dny, uspořádal Tom závod v mixování dvou nejdiskutovanějších mobilů současnosti - Apple iPhone 5 a Samsung Galaxy S III. Každému byl dopřán samostatný mixér, vidlice se začaly točit ve stejný moment a po několika sekundách bylo hotovo. Který smartphone vydržel déle, uvidíte ve videu. Konec ale potkal oba stejný - z mixéru se vysypal černý elektronický prach se zápachem Siri nebo želé. Don't breathe this!

Diskuze (83) Další článek: Stop podvodům? O volání za 95 Kč se dozvíme předem

Témata článku: Samsung, , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5 32GB, Apple iPhone 5 64GB, Apple iPhone 7, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Netradiční způsob, Galaxy s, Mixer, GAL, DEL, Nejrůznější předmět, Stejný moment, Mixér, Mix, Zápach, Populární série,