Geocaching: aplikace pro iPhone konečně v češtině

Před několika dny vyšla nová verze oblíbené aplikace Geocaching pro iPhone, která dává zapomenout na jakékoliv přípravy před lovem. Umožní tzv. paperless geocaching, kdy veškeré důležité informace získáte prostřednictvím mobilních datových přenosů přímo do mobilu. Aktuální verze 4.2 přináší, jak z nadpisu vyplývá, mimo jiné podporu českého jazyka. Pokud si novou verzi nainstalujete a budete stejně jako já nastavení češtiny marně hledat, pak vězte, že si aplikace jazyk nastavuje automaticky podle prostředí celého systému. Nelze tedy mít současně anglické prostředí a počeštěnou aplikaci Geocaching.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Aplikace pro Geocaching nyní v češtině

Verze 4.2 přitom přináší řadu dalších vylepšení. Upravuje formátování HTML tagů tak, aby se listing a především obrázky v něm zobrazovaly korektně. Při otevření webu Geocaching z aplikace se také automaticky přenáší přihlašovací údaje. Opraveny by měly být také různé chyby při práci s pocket querry. Pro majitele iPhone 4 pak zůstává nejdůležitější podpora vysokého rozlišení retina displeje.

Připomeňme, že aplikace Geocaching stojí 7,99 Eur (necelých 200 Kč), což je sice ve srovnání s ostatními aplikacemi pro iPhone dost, nicméně jde o aplikaci komplexní a kačeři vědí, že se tato investice vyplatí.

Mimochodem, v tuto chvíli je na celém světě přes 1 245 000 pokladů...

Diskuze (9) Další článek: Dorazila Nokia N8 a novinka s WP7 (ceník)

Témata článku: , , , Apple iPhone 4, Apple iPhone 4 16GB, Apple iPhone 4 32GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Pro +, Aplikace, GEO, Paperless