HelloReality SMS brána zdarma: otázky a odpovědi

Objevila se skvělá SMS brána, viselo nad ní však několik otazníků. Ty jsme teď vymazali, známe odpovědi.

Celá nová mánie kolem volné SMS brány na stránkách realitního serveru www.helloreality.cz
spatřila světlo světa v pátek, ale na plno vypukla až přes víkend. Odpovědi na naše dotazy tedy dorazily až teď. Dostali jsme k dispozici také odpovědi na otázky našich kolegů ze slovenské MobilManie, všechno jsme tedy smíchali dohromady a přinášíme ve formě krátkého dotazníku.

Jak je možné, že je vaše brána zdarma i na čísla, na která se normálně platí? Dotuje provozovatel serveru zasílání zpráv?Ano, portál hradí odesílání SMS zpráv ze svého.

Prozradíte něco z pozadí technického řešení? 
Bohužel nemůžeme prozradit pozadí technického řešení, které používáme.

Aké sumy budete platiť z každej poslanej SMS správy jednotlivým operátorom?
Sumu, kterou platíme operátorům bohužel nemohu sdělit.

Zůstane brána na serveru, i když tam lidi budou chodit pouze posilat SMS? Vydrží tato SMS brána nápor používateľov po zmedializovaní?
Zatim jsme se rozhodli ze na vsechna cisla sluzba bude zdarma. Máme dohody s mobilními operatory, které nám umožní tuto službu zatím takhle nabídnout.

Aké ciele si dáva Vaša spoločnosť týmto krokom?
Díky této atraktivní službě, doufáme, že naše společnost bude vnímána pozitivně a jako firma, která se snaží svým zákazníkům pomoci inovativními službami.

Nebudú čísla, na ktoré sú SMS správy zasielane, v budúcnosti využite na zasielanie reklamných správ či iné účely?
Ne, to je vyloučené, to Vás mohu 100% ujistit, že nikdo nebude mít ani k těm číslům přístup.


 
Odpovědi jsou zajímavé snad jen ve dvou bodech. Poskytovatel stránek skutečně provoz brány dotuje. To také vysvětluje fakt, že podobnou službu dosud nepředstavil nikdo jiný. I když se v jedné z odpovědí říká, že se počítá i s uživateli, kteří se na stránky realitního serveru ani nepodívají a rovnou přejdou na bránu, vše bude jistě otázkou zdravé míry. Pokus tedy bude SMS brána zahlcena bez splnění propagační funkce pro server, můžeme čekat, že bude zrušena.

Dalším bodem, tentokrát už zcela pozitivním, je popření spekulace, že by byla telefonní čísla adresátů použita pro reklamní účely serveru. Co dodat? Držme si všichni palce, abychom to se zprávami nepřehnali a brána vydržela.

Diskuze (39) Další článek: Fotomobil nebo digitální kompakt?

Témata článku: , , , Žďár, SMS Brána, Reklamní účel, Brána, Hello