I pancéřovaný mobil může být krásný. Jen se podívejte na Vernee Active

Vernee Active je čerstvě představený smartphone se zvýšenou odolností. Nečekejte ale další haldou gumy obrněný outdoorový telefon alá Cat. Vernee to zkusilo jinak a své novince dodalo zajímavý design. Žádná monstrózní konstrukce s obřími rozměry, ale poctivé kovové tělo s plastovými výztuhami na rozích. Telefon odolá vodě a prachu a kromě IP68 splňuje i armádní normu MIL-STD-810G.

Vernee Active využívá 5,5” Full HD displeje a o jeho výkon se stará osmijádrový procesor MediaTek Helio P25, což odpovídá výbavě vyšší střední třídy. Pro data poslouží štědré 128GB úložiště a o plynulý běh a rychlé přepínání aplikací se postará nekompromisních 6 GB RAM. Fotoaparáty nesou značku Sony a mají rozlišení 16 a 8 MPx. Android je ve verzi 7.0.

Problém by neměl být ani s výdrží baterie, jejíž kapacita činí 4 200 mAh. Potěší podpora rychlého nabíjení s přibalenou nabíječkou o výkonu 18W (9V, 2A). Radost udělá rovněž podpora NFC a moderní konektor USB-C. Rozměry telefonu jsou 157 × 80 × 11mm, což při 5,5" displeji odpovídá kompromisu mezi běžným smartphonem a masou pryže obaleným „buldozerem“.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Kdo řekl, že mobil splňující armádní standard MIL-STD-810G musí být ošklivý?

Specifikace i produktové obrázky vypadají skvěle a nakonec ani cena 320 dolarů nevypadá zle. Start prodeje by měl přijít ještě před koncem roku. Tohle je po dlouhé době obrněnec, na kterého se těším!

Diskuze (11) Další článek: Samsung mění pravidla hry. Galaxy S9 představí už v lednu

Témata článku: , , , , , , , , , , Povedený design, Rychlé nabíjení, Přibalená nabíječka, Obří rozměr, Krásný, Pán, Běžný smartphone, Pryž, Nfc konektor, Displej, Představený smartphone, Armádní standard, Mobil, MOBI, Dolar,