Invex/Digitex 2008: Deset největších mýtů o navigaci

Vydavatelství CPress Media, které vydává i web Navigovat.cz, chystá na veletrh Digitex přednáškovou sérii nazvanou CPress Show. S kolegy z ostatních redakcí jsme připravili pětadvacet přednášek na různá atraktivní témata z oblasti počítačů, spotřební elektroniky, fotografie, počítačových her... V tomto článku najdete více podrobností.

Jedna přednáška se bude týkat také GPS navigace. Vybral jsem pro ni téma, které je stále velmi aktuální – odhalím deset největších mýtů kolem navigace, o kterých by lidé měli vědět. Potom nebudou nepříjemně překvapeni, když zjistí, že se přístroj chová jinak, než očekávali.

Moje přednáška se koná přesně za týden, v úterý 7. října v 11.00. Prezentační prostor CPress Show najdete v pavilonu B, vzadu v levé části (podrobnosti). Zde je program celého dne:

10.00: Sluchátka: dokonalý zvuk pro každého (Jiří Rokoský)
10:30: Čím dál lepší fotoaparáty v mobilech (Petr Březina)
11.00: Největší mýty o navigacích (Marek Lutonský)
11.30: Domácí síť: Wi-Fi, nebo kabely? (Jan Sedlák)
13.00: Jak vybrat nejlepší notebook a mininotebook (Antonín Trčálek + Radek Kejduš)
14.00: Jak vytvořit úspěšný blog (David Polesný)
14.30: Nákup IT komponent impulzivně (Tomáš Holčík)
15.00: Diamatové oko: denní slosování cen
15.30: Setkání se čtenáři: Živě.cz + Computer + Jak na počítač

Během všech čtyř dnů se na Digitexu koná také akce nazvaná GPS Show. Podrobnosti o ní najdete v tomto článku, konkrétně bych vás ale chtěl pozvat na úterní panelovou diskuzi na téma „Digitální mapy: budou někdy dokonalé?“. Účastním se jí jako moderátor a na otázky z této oblasti bude odpovídat Pavel Žemlík (PLAN Studio), Jan Vodňanský (CEDA – TeleAtlas) a zástupce společnosti Navteq. Panelová diskuze začíná v 15.00 a bude trvat hodinu a půl.

Kdyby vás mimochodem z oblasti tvorby, distribuce, aktualizace a oprav map něco zajímalo, nemusíte čekat na prostor pro otázky na závěru panelové diskuze. Napište mi e-mail nebo přidejte příspěvek do diskuze pod článkem. Třeba právě váš dotaz zařadím do oficiální moderované části.

O den později, ve středu 8. října se ve stejném čase koná další panelová diskuze s tématem „GPS Hardware: Autonavigace – co máme čekat nového?“. Zúčastní se jí Kamil Baránek (Mio Technology), Michal Hyský (Nokia Czech), Robert Červeňák (TomTom) a s největší pravděpodobností zástupce výrobce navigačních přístrojů Dynavix.

Tip: Oficiální zpravodajství z veletrhů Invex, Digitex a Interkamera a další užitečné informace najdete na adrese invex.zive.cz.

Diskuze (3) Další článek: SmartMaps Tour: digitální mapy spolu s papírovými

Témata článku: Invex, Slosování, Děs, Digit