Jak z Garminu Nüvi smazat všechna uživatelská data

Jak z Garminu Nüvi smazat všechna uživatelská data

Tuto bleskovku píšu tak trochu pro sebe, abych příště při vracení produktů nemusel pátrat, jak z Garminu Nüvi kompletně vymazat uživatelské databáze a oblíbené položky. Prosté uvedení systému do továrního nastavení totiž nestačí a mazat ručně množství uživatelských bodů, které jste do navigátoru nahráli z počítače, by trvalo dlouho.

Postup je přitom jednoduchý. Při zapínání Nüvi držte prst v levém horním rohu displeje. A vydržte s ním tam až do doby, než se ukáže otázka, jestli chcete zapnout údržbový režim. Samozřejmě, že chcete. Ukáže se úplně nová nabídka, ze které zvolte položku Vymazat body, případně potom také Vymazat uživatelská data. Nüvi se po tomto zákroku znovu narodí.

Tento postup jsem zkoušel s Nüvi 660, nemohu proto slíbit, že bude fungovat i na ostatních modelech. Nepředpokládám ale, že by Garmin u této funkce udělal nějakou změnu.

8 komentářů

Nejnovější komentáře

  • jozef 6. 12. 2006 22:47:03
    ... mne to po resete nezmazalo POI, ale to "znovuzrodenie" prebehlo podľa...
  • P. 6. 12. 2006 16:24:04
    Díky, to zní zajímavě, až budu mít Legenda v ruce, tak to vyzkouším.
  • Marek Lutonský 6. 12. 2006 8:53:39
    Pro Legend znám jen jednu fintu: zapnout ho se stisknutým joystickem....