Kriminálka Miami a autotuning se Snoop Doggem

Zahrajte si na detektiva a s týmem miamské kriminálky odhalte vraha! Se známým rapperem můžete vytunit své auto.

Máme pro vás nejnovější mobilní hry v Javě. V závěru článku zjistíte, zda váš telefon konkrétní hru podporuje. Pokud ano, stáhněte si ji a můžete začít pařit. Doma, ve vlaku, ve frontě v supermarketu, prostě kdekoliv.

Kriminálka Miami (CSI: Miami)

Pravidelným divákům, kteří usedají k televizním obrazovkám každý všední podvečer, určitě nemusím představovat oblíbenou sérii Kriminálka Miami. Tým kriminalistů z Floridy pod vedením Horatia Caina je často postaven před zdánlivě neřešitelný úkol. Ale otisky prstů, biologický materiál a porovnávání DNA vždy poskytnou dostatek důkazů, aby byl pachatel zločinu nakonec usvědčen. Stejnojmenná mobilní hra od Gameloftu je stejně akční a napínavá jako televizní předloha. Tvůrci navíc využili oficiální licence a do hry zakomponovali známé tváře z televizní obrazovky.

Klepněte pro větší obrázek   Klepněte pro větší obrázek  Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Vaším úkolem je vypátrat vraha mladé dívky. V kůži šéfa kriminálky využíváte nejrůznější vyšetřovací metody. Začínáte ohledáním oběti, její pitvou, pokračujete výslechy svědků a pomalu se blížíte k pachateli. Vyšetřujete na nejrůznějších místech, na která se přesouváte pomocí mapy. V rámci hledání důkazů provádíte různé miniúkoly a vyslýcháte svědky. Když už nebudete vědět kudy kam, spolehněte se na své kolegy z vyšetřovacího týmu – ti vám vždy správně poradí. Pokud bylo vždy vaším snem vyzkoušet si práci detektiva, máte šanci v týmu Kriminálky Miami. Grafika je výborná a hra je v češtině.

CSI Miami – The Mobile Game:

  • SMS ve tvaru: CP HHAZE
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč

Arcade Pool

Kulečník je hra, ve které jde především o zábavu. Při návštěvě baru se nenudíte a navíc se můžete seznámit. Nudit se nebudete ani s mobilní hrou Arcade Pool. Díky intuitivnímu ovládání zaujme nejen ostřílené hráče, ale neodradí ani úplné kulečníkové začátečníky. Sami si určujete sílu úderu tágem, místo kontaktu s koulí, a tím také její rotaci. Můžete si nechat zobrazit nákres trajektorie, kterou koule při vámi zvoleném úderu bude sledovat a kterým směrem se po odrazu vydají ostatní koule.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Hra nabízí mód pro jednoho hráče, ve kterém vypilujete kulečníkovou techniku a potom si zahrajete třeba proti kamarádovi nebo soupeři v podobě počítače. Vybírat můžete z několika miniher, nebo se rovnou zúčastněte velkého turnaje a staňte se kulečníkovým mistrem.

Arcade Pool:

  • SMS ve tvaru: CP HSSDX
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč

Snoop Dog Cruisin

Rappera Snoop Dogga jsme mohli loni vidět na vlastní oči na vystoupení v Sazka aréně. K jeho životu neodmyslitelně patří hip-hop, exotické černošky, spousta zlata na krku a samozřejmě pořádně nadupaná auta. V mobilní hře Snoop Dogg Crusin půjde hlavně o tuning starých amerických kár.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

„Respect“ si získáte, jen když svého čtyřkolového miláčka pořádně vytuníte tak, aby se zalíbil i Snoopovi, který auto střídá každých pár týdnů. Hra nabízí čtyři různé módy: Height, Snoop Says, Freestyle a Cruise, ve kterých si budete muset postupně získat obdiv rappera v soubojích s nejlepšími gangsta-tunery z okolí. Celou hrou vás navíc budou provázet z autorádia hrající největší Snoop Doggovy hity.

Snoop Dogg Cruisin:

  • SMS ve tvaru: CP HYXDQ
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč

Netris

Tetris je mezi mobilními hrami stejně populární jako legendární Snake. Pro ty, kteří si základní princip nevybavují: skládáte k sobě shůry padající útvary tak, aby vytvořily kompletní řady, které následně mizí. Pokud nedokážete umisťovat kostky efektivně, hromada narůstá a čím výše sahá, tím kratší čas máte na to, abyste další padající kostky správně natočili a zařadili.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Nová podoba s názvem Netris neznamená, že budete skládat útvary někde na síti, ale že je tato verze Tetrisu inspirována královnou Nefertiti, tedy obdobím starověkého Egypta. Netris si zahrajete na pozadí pyramid, pod padajícími kostkami se budou procházet skarabové a na celou hru bude dohlížet samotná Nefertiti. Na výběr máte dvacítku avatarů a své výsledky poté můžete srovnat s ostatními hráči. Pokud se chystáte na dovolenou do Egypta, není stylovější hry, kterou byste si měli na cestu pořídit.

Netris:

  • SMS ve tvaru: CP HKUFT
  • odeslat na číslo: 900 09 80
  • cena: 80 Kč


Doplňující informace

Hry jsou v češtině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem STAHNU KOD na číslo 900 09 03. KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. Příklad: STAHNU HCRWH 

Cena SMS je 3 Kč. Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 9:00–17:00).


Tip, jak hru stáhnout levněji

Zaujala vás některá hra, ale bojíte se vysokých poplatků za stažená data? Pro zákazníky Vodafonu a T-Mobilu máme malý trik, jak ušetřit. Stačí si pro přístup k wapu nastavit už téměř zapomenuté vytáčené připojení, u kterého je zpoplatněna doba připojení, nikoliv objem přenesených dat (jako je tomu u GPRS). Svému operátorovi tak zaplatíte pouze částku za dobu stahování hry, což je pro představu 2 až 4 minuty. Přesnou cenu zjistíte podle této jednoduché tabulky:

 Cena připojení k WAPuCena za data při stahování hry (3 minuty)Vytáčené připojení
Tarifní i předplacené služby Vodafone1,79 Kč/min.5,37 KčNastavení najdete zde
Tarifní služby T-Mobile2,38 Kč/min.7,14 KčNastavení najdete zde
T-Mobile- předplacené služby3,20 Kč/min.9,60 KčNastavení najdete zde
Vytáčené připojení je po první minutě účtováno po sekundách (60+1). 
Diskuze (5) Další článek: CES: Sony PSP přece jen jako telefon

Témata článku: , Auto, Pool, Snoop Dogg, Rapper, Arcade