Limitovaná edice Twist: až 300 SMS zdarma

T-Mobile v těchto dnech začal prodávat limitovanou edici předplacené karty Twist Mých 5. SIM karta vám po opakovaném dobití v minimální výši 300 Kč, umožní odeslat až 300 textových zpráv do domácí sítě bez jakéhokoliv dalšího poplatku.

Twist Mých 5 v limitované edici se dá koupit na všech obvyklých prodejních místech nebo rovněž prostřednictvím e-shopu operátora (bez poštovného a balného) za 99 Kč (počáteční kredit 10 Kč). Tři sta bezplatných SMS do sítě T-Mobile je rozděleno na tři etapy: každý měsíc získáte 100 volných zpráv za dobití v minimální výši 300 Kč.

Tarif Mých 5, který obsahuje tato karta, je výhodný zejména pro komunikaci s pěti čísly v libovolné síti. Za hovory na těchto pět čísel zaplatíte za minutu 3,50 Kč. SMS zprávy vyjdou na 1,50 Kč. Při komunikaci mimo skupinu se sazba za volání zvyšuje na dvojnásobek a jedna textovka vyjde na 3,50 Kč. Multimediální zpráva stojí vždy 10 Kč. Účtováno je po první provolané minutě po třiceti vteřinách.

Na závěr ještě připomínám, že T-Mobile stále umožňuje nezávazně vyzkoušet své předplacené služby Twist. Stačí si pouze zdarma objednat Twist kartu. Podrobnosti najdete v samostatném článku.

Diskuze (6) Další článek: Špionážní foto: BlackBerry Storm 2 s Wi-Fi na palubě

Témata článku: , , , , , , Edice, Limit, Žďár, EDI