Luxusní chytré hodinky Huawei Porsche Design už se dají koupit i v Evropě

Huawei spolu se smartphony P10 a P10 Plus představil na letošním únorovém veletrhu MWC v Barceloně také sadu chytrých hodinek Huawei Watch 2. Nebyla jim věnována taková pozornost jako telefonům, ale zajímavé rozhodně jsou. A to zejména luxusní edice připravená ve spolupráci se značkou Porsche Design.

S tou Huawei nespolupracuje zdaleka poprvé – mezi produkty společného snažení patří například phablet Huawei Mate 9 Porsche Design, prodávaný taktéž bez loga známého studia jako Huawei Mate 9 Pro. U hodinek najdeme takovou variantu pod označením Huawei Watch 2 Classic.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Huawei Watch Porsche Design jsou elegantní chytré hodinky s Androidem

A tak nezbývá, než si za luxusní vzhled s nerezovým kruhovým ciferníkem a keramickou lunetou připlatit. Ve srovnání s běžnými hodinkami Huawei je cenovka zhruba dvojnásobná – v oficiálním evropském e-shopu Porsche Design koupíte hodinky za 795 EUR, tedy asi 20 750 Kč.

Připomeňme, že hodinky jsou vodotěsné (stupeň krytí IP68), mají bohatou konektivitu (Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS) a jejich 1,2palcový displej nabídne solidní přepočtené rozlišení 390 × 390 bodů. Huawei Watch Porsche Design běží na Androidu Wear a váží 60 gramů.

Porsche Design má v nabídce i ručičkové hodinky Monobloc Actuator:

Diskuze (2) Další článek: Vodafone Smart N8: dravější konkurence mu bere vítr z plachet [recenze]

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , , , Porsche, Bohatá konektivita, Děs, Luxusní vzhled, Běžná hodinky, Kruhový ciferník, Hod, Lux, Euro, Luxusní, Cenovka, Chytré, Přepočtené rozlišení,