Máte dotaz k navigaci? Napište do fóra

Všechny příspěvky do diskuzí na Navigovat.cz mi přijdou e-mailem; tedy u článků, které jsem napsal, což je většina. Často se stává, že čtenáři své dotazy k navigacím píšou i do diskuzí u velmi starých článků, typicky k testům.

Má to svou logiku. Dá se předpokládat, že test zařízení si přečtou i jeho uživatelé, kteří pak budou znát odpověď na otázku. Takhle to ale bohužel funguje jen u aktuálních článků. Dejme tomu u těch, které jsou právě vidět na titulní straně webu. U dalších potom čtenost rychle klesá, a týká se to také diskuze. Když napíšete otázku k článku, který vyšel před rokem, máte téměř jistotu, že vám na ni nikdo neodpoví. Neplatí to jen u nás, ale v podstatě u všech webů.

K Navigovat.cz ale provozujeme také specializované diskuzní fórum. Zatím je součástí fóra MobilManie, ale už brzy spustíme nové „SuperFórum“, kde počítám s rozšířením diskuzí o navigacích. Fórum je velmi navštěvované, čtenáři stále pročítají nové příspěvky, a je tak mnohem větší naděje, že na svoji otázku dostanete odpověď.

Před odesláním dotazu si ale prosím fórum pročtěte, jestli v něm už stejné téma není vyřešené. Mnoho otázek se totiž stále opakuje, zejména těch kolem výběru nejvhodnější navigace.

Váš názor Další článek: Chytré telefony: iPhone vládne všem

Témata článku: Dotaz, Dot, Superfórum, F +