Nokia představila nové telefony pro T-Mobile a Vodafone

Na výstavišti v německém Hannoveru probíhá v těchto dnech další ročník jednoho z nejvýznamnějších veletrhů informačních a mobilních technologií CeBit 2008. V jeho rámci dnes představila Nokia široké veřejnosti dva nové mobilní telefony, které jsou speciálně brandovány pro operátory, jejichž služeb využíváme i u nás. Znamená to, že bychom se s oběma telefony měli setkat i na našem trhu.

Nokia 6650 pro T-Mobile

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Nokia 6650 určená pro T-Mobile je chytré elegantní véčko s asistovanou GPS. Pracovat bude s novým Symbianem S60 třetí edice Feature Pack 2. Dále obsahuje 2Mpx fotoaparát, 2,2palcový barevný QVGA displej a podporu sítí 3G, včetně HSDPA.

Nokia 6124 classic pro Vodafone

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Nokia 6124 určená pro Vodafone je převlečená 6120. Nabídne stejný dvoupalcový QVGA displej, 2Mpx fotoaparát, poběží na současné verzi Symbianu S60 třetí edice Feature Pack 1. Telefon je připraven i pro volání a datování ve 3G včetně videohovorů.

Připravujeme podrobnosti a preview obou telefonů!

Další článek: TomTom představil Go 730 a 930 s IQ routováním

Témata článku: Nokia, , , , , Nokia 6124 classic, Nokia 6650, Pře, Mobil, Nov, Voda, Pro +, T Mobil, Telefon, T - Mobil, MOBI,