Nové Pixely od Googlu půjdou každý svou cestou. Tady jsou první fotografie

Není žádným překvapením, že americký Google pracuje na druhé generaci smartphonů s přízviskem Pixel. Letošní modelová řada se má opět skládat ze dvou modelů, a zatímco základní Pixel 2 se má držet spíše při zemi a navazovat na loňské prvotiny pod značkou Pixel, větší Pixel 2 XL zřejmě naskočí na vlak smartphonů s protaženými displeji a tenkými rámečky.

Na internetu se již objevily první fotografie, na kterých je údajně zvěčněn Pixel 2. Telefon má být osazen 5" displejem a poběží na Snapdragonu 836 se 4GB operační pamětí. Kvalita zveřejněné fotografie je „nic moc“, ovšem jde z ní poznat, že Google stále nechce přistoupit na současný trend duálních fotoaparátů.

Větší Pixel 2 XL má mít 6" displej, oba modely by měly jít do prodeje v průběhu října či listopadu, a to s novým Androidem O 8.0, který by se měl ve finále jmenovat Oatmeal Cookie. A ještě jeden podstatný detail, letošní Pixely by měly definitivně přijít o sluchátkový jack.

Takto Google v loňském roce představil Pixely první generace:

Zdroj Venturebeat, GSMarena

Diskuze (13) Další článek: Sony prodává sluchátka do vody s vestavěným přehrávačem a říká jim Walkman

Témata článku: Google, , , , , , , , , , , Google Pixel, Google Pixel XL, První fotografie, Americký Google, Generace, Modelová řada, Letošní model, Generace smartphonů, Oatmeal Cookie, Velký pixel, Protažený displej, Fotograf, První generace, Nov,