Nový tarif od U:Fona: Fofr internet v mobilu

U:fon dnes představuje nový mobilní tarif Za 600 Datafon, který kombinuje mobilní tarif Za 300 a vysokorychlostní mobilní Fofr internet, to vše zabalené do jednoho atraktivního měsíčního paušálu za 600 Kč vč. DPH. S tímto novým tarifem U:fon zároveň uvádí na trh nový, plně vybavený slide telefon Ubiquam U300 za částku od 1000 Kč. Přístroj je kombinací klasického mobilního telefonu a vysokorychlostního datového modemu.

Nový U:fonův tarif Za 600 Datafon, který je k dispozici od zítřka, tzn. 5.11. 2008,umožňuje zákazníkům kdykoli plně využívat výhody mobilní komunikace. Kombinuje neomezený vysokorychlostní mobilní internet a nejvýhodnější U:fonův mobilní tarif Za 300. To vše v jednom mobilním telefonu bez nutnosti nosit s sebou dvě zařízení, mobil a modem, a platit paušál za dvě služby.Zákazníci tak získávají kromě všech výhod hlasového tarifu Za 300 plnohodnotný Fofr internet za bezkonkurenčních 300 Kč měsíčně, což znamená úsporu 294 Kč oproti samostatnému pořízení Fofr internetu. Volání a SMS v rámci sítě jsou zdarma. Volání do ostatních sítí je zpoplatněno částkou 3,90 Kč za minutu a krátká textová zpráva vyjde zákazníka na 1,19 Kč.

Samotný internet je možné využívat buďprostřednictvím integrovaného Wap 2.0 prohlížeče Netfront pro základní prohlížení webových stránek, který je součástí telefonu Ubiquam U300,nebo propojením s PC prostřednictvím datového kabelu či pomocí bluetooth. Fofr internet, s obvyklou rychlostí stahování dat 400–700 kbit/s (přenosem přes bluetooth max. 500 kbit/s), je dle nezávislého serveru Dsl.cz nejrychlejším mobilním internetem v ČR pro říjen 2008, a je tak ideálním doplňkem každého správného mobilního uživatele.

„Nový tarif Za 600 Datafon je určen zákazníkům, kteří chtějí výhodně volat a zároveň mít za jeden měsíční paušál neomezený vysokorychlostní přístup k internetu ve svém mobilním telefonu,“ popisuje výhody novinky Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona, a dodává:„Za 600 korun měsíčně včetně daně tak mohou naši zákazníci pohodlně brouzdat po internetu nebo stahovat či odesílat e-maily a přitom volat a smskovat zdarma v rámci sítě. U:fonův tarif Za 600 Datafon tak poskytuje za cenu konkurenčních středně velkých hlasových paušálů skutečně neomezenou mobilní komunikaci a stává se vlajkovou lodí U:fonových mobilních nonstop tarifů. S tímto tarifem naplno využíváme výhod naší celoplošné 3G sítě, která nám umožňuje integraci hlasových a 3G datových služeb do jednoho přístroje a tarifu, což konkurence díky odděleným technologiím stále není schopná nabídnout.“

Váš názor Další článek: Pozor na Mphone, kvůli účtování se pořádně prodraží!

Témata článku: , , , Mobil, F +, Nový tarif, Samostatné pořízení, Fon, Nov, MOBI, Tarif