Nový TomTom One, už čtvrtá generace

Zatím pouze na webu Club TomTom jsem objevil informace a obrázky nové generace základního modelu TomTom One. Jde ale o oficiání web TomTomu, takže jim můžeme věřit.

TomTom novou řadu One rozdělí do několika modelů, poprvé u ní začne používat čísla. V prodeji budou varianty One 130, One 130S, One XL 330 a One XL 330S. Přístroje se do prodeje dostanou v květnu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nový TomTom One

Design se příliš nezměnil, na obrázku ale vidíme konstrukčně úplně nový držák. Jeho přísavka se ke sklu upevní nejspíš otočením velkého kola, není mi ale zatím jasný způsob nasazování přístroje na držák. Mám však myšlenku, nebo možná obavu, že držák je s přístrojem pevně spojen, a pokaždé se bude muset i s přísavkou sejmout ze skla. Nedokážu si to zatím moc představit. Držák zřejmě zůstává pasivní, přístroj nedokáže napájet.

Funkční změny TomTom zatím neprozrazuje. V článku zmiňuje pouze vylepšený zvuk. Můžeme ale myslím předpokládat, že nová řada One převezme nové funkce z vyšších TomTomů Go, například šipky pro řazení do pruhů před křižovatkami.

Diskuze (3) Další článek: Vodafone připravil hru pro teenagery, vyzkouší si život v ghettu

Témata článku: Vylepšený zvuk, Čtvrt, Tom, Generace, Čtvrtá generace, Gen, Nov