O2 nabízí internet na doma i na cesty za cenu jednoho

Největší tuzemský poskytovatel ADSL připojení, Telefonica O2, přichází s nabídkou balíčku 8M ADSL bez pevné linky a mobilního internetu na cesty za zvýhodněnou cenu. Dá se tak ušetřit každý měsíc 150 Kč za mobilní internet, jelikož tato částka se jinak přičítá k paušálu 750 Kč za 8MB/s ADSL připojení. Nabídka platí do konce října při uzavření smlouvy na dva roky. Ale pozor, slevu z poplatku za mobilní internet dostane zákazník jen na polovinu délky kontraktu, tedy na jeden rok.


net750.jpg

Čtěte také na blogu: O2 Internet je levnější, alespoň na čas

Další neopakovatelná akce kyslíkového operátora také pod drobnohledem našich blogerů


O2 zákazníkovi na oplátku prodá praktický USB modem Huawei E160 za symbolickou korunu a při webové objednávce je za stejnou cenu i Wi-Fi ADSL modem. Dalších 100 Kč z měsíčního paušálu na svém mobilním čísle mohou ušetřit zákazníci využívající některý z NEONových tarifů. Zákazníkům je k dispozici také samotný vysokorychlostní O2 Internet na doma za 600 Kč nebo další zvýhodněné kombinace služeb:

Kombinace služeb zvýhodněná cena zvýhodněná cena s O2 NEON
O2 Internet 600 Kč 500 Kč
O2 Internet + O2 Mobilní Internet 750 Kč 650 Kč
O2 Internet + O2 TV 900 Kč 800 Kč
O2 Internet + O2 Volání 300 720 Kč 620 Kč

forum-asm.jpg

Čtěte také: Výstavba 3G, info o nových a nově spuštěných sajtech


Nabídka je výhodná zejména pokud potřebuje připojení doma i v terénu a současně se pohybujete v některém z měst, kde je 3G pokrytí (viz. odkaz výše). V opačném případě, tedy mimo sítě třetí generace vás čeká hlemýždí GPRS.

Diskuze (10) Další článek: Mio K70: navigační komunikátor v době krize

Témata článku: , ,