O2 rozjíždí Black Friday už dnes. Bonus na Samsungy navýší až na 5 tisíc

O2 se letos poprvé přidá k nákupnímu šílenství Black Friday. Tento svátek konzumu sice vypukne až 24. listopadu, ale u O2 začíná už dnes. Až do neděle 26. listopadu operátor navyšuje svůj vánoční bonus o další tisícikorunu.

Bonus na dva vybrané telefony Samsung platí pro nové i stávající rezidentní zákazníky všech služeb od O2 (mobilní tarify, internet na doma, O2 TV). Výše slevy se odvíjí podle toho, zda si zákazník pořídí novou službu nebo navýší svůj tarif. Bonus je možné čerpat na kterékoli z prodejen O2, pro uplatnění slevy je třeba si nový telefon vyzvednout do 26. listopadu.

Klepněte pro větší obrázek
Jinými slovy, je možné získat Samsung Galaxy J5 2017 a A3 2017 až o pět tisíc korun levněji, tedy J5 může být už za 995 Kč, A3 už za 1 995 Kč.
Klepněte pro větší obrázek
Čím se řídí výše slevy napoví tabulka z vánoční akce. Dívejte se ale pouze na dvojici Samsungů a ke slevám si přidejte tisícovku.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Black Friday je u O2 součástí vánoční akce. Podrobnosti k výši slev. 

O2 má k černopáteční akci i video:

Diskuze (12) Další článek: Alcatel prodává nejlevnější plácačku. Jenže A2 XL má tři roky starý Android a chybí mu LTE

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy J5 (2017), Nákupní šílenství, Vánoční bonus, Sleva, Tarif, Vybraný telefon, Výše slevy, Samsun, Uplatnění slevy, Nová služba, Sam, Telefon, Mobilní tarif, Zákazníci, Listopad, F +, Nový telefon, Rezidentní zákazník