O2 TV: samoinstalační balíček pro všechny

Společnost Telefónica O2 připravila výrazné urychlení pro ty, kteří mají zájem o jedinečnou službu O2 TV – televizi po pevné lince. Od 15. 1. 2007 bude O2 TV nabízena i se samoinstalačním balíčkem. Službu si tak zákazník po zakoupení a doručení samoinstalačního balíčku poštou může okamžitě zprovoznit sám. O2 TV se nabízí jako ideální dárek pro každého v roce 2007.

„Nabídkou samoinstalačních balíčků se snažíme vyjít vstříc požadavkům našich zákazníků, kteří mají o službu O2 TV velký zájem. Vytvořili jsme pro ně jednoduchý a rychlý způsob, jak si ji sami nainstalovat a zprovoznit. Zavedení služby se tak výrazně urychlí. Věřím, že samoinstalační balíček u této služby bude stejně žádaný a preferovaný jako samoinstalační balíček u naší služby O2 Internet Expres, kde jej v současné době využívá 99% všech zákazníků,“ říká Andrej Torriani, výkonný ředitel pro marketing společnosti Telefónica O2 Czech Republic.“

Samoinstalační balíček obsahuje detailní návod, ve kterém jsou názorně popsány jednotlivé kroky a postupy instalace. Pokud by zákazníci měli při instalaci jakékoli problémy, je jim k dispozici na bezplatném čísle 800 184 084 zákaznická podpora, která pomůže vyřešit případné další technické dotazy.

Součástí balíčku je samozřejmě špičkový modem/router DSL-584T vybavený čtyřmi ethernetovými porty, které jsou přednastaveny pro využívání jednotlivých služeb. Dva porty jsou připraveny pro službu O2 Internet Expres, jeden port pro O2TV. Akční cena modemu je jedna koruna.

Další nezbytnou částí balíčku je IP set-top box iCAN 3800TW od firmy ADB. Tento set-top box je duální a kromě příjmu IPTV je schopen přijímat i pozemní digitální vysílání (DVB-T).

Díky tomu odpadají starosti spojené s přechodem od analogového k digitálnímu vysílání a pořizováním dalšího set-top boxu. Set-top box obsahuje samozřejmě HDMI rozhraní, které jistě ocení majitelé nových HDTV televizorů.

Váš názor Další článek: Vodafone: vozový park pod kontrolou

Témata článku: , , Balíček, Pro +, Ideální dárek, TV +, Zákaznická podpora, Bali, Sam