Pařba na příští víkend. Stáhněte si zdarma 12 placených her z Google Play

Krátkodobé slevové akce v aplikačním obchodě Google Play pokračují i v tomto týdnu, takže si můžete s předstihem stáhnout mobilní hry na příští víkend. Dnes si blíže představíme dvanáct her, které spadají spíše do žánrů logických a oddychových.

Jako vždy platí, že se stahováním nesmíte otálet, některé slevy mohou skončit i krátce po vydání našeho článku...

  • Cubes je další variací na logické hry, v níž hrají hlavní roli kostky. Poměrně náročná hra od vás vyžaduje přetvoření válečku s kostkami do určitých tvarů. Pomohou vám k tomu objekty rozestavěné po herní desce. Citlivost na dotyk na displej při hraní by však mohla být o něco lepší. Stahujte zde (Hodnocení na Google Play: 4,6/5)
  • Ve hře Spoiler Alert začínáte netradičně od konce hry - záchrany princezny, a poté se v levelech vracíte zpět. Musíte „odzabíjet“ příšery „od-sesbírávat“ mince, některé z nich však musí zůstat netknuty, nebo vás „časový paradox“ vrátí zpět na začátek, tedy spíše na konec, úrovně. Zajímavý nápad, grafika nic moc, ale ze zkoušku to stojí. Stahujte zde (4,5/5)
  • Biome Survival Online War PRO grafikou připomíná Minecraft. Jedná se však o hru typu „survival“, ve které likviduje protihráče, s mizernou hratelností, nepřehledným ovládáním a málo protivníky. I přesto má hra poměrně vysoké hodnocení. Stahujte zde (4,2/5)
  • Hra Zenge je postavená na enginu Unity a nejedná se o nic jiného, než o logickou hru s relaxující hudbou na pozadí, ve které posouváte objekty na správné místo a ve správném pořadí. Ze složených obrazů se stává příběh... Stahujte zde (4,5/5)
  • A Dark Room je jednoduchá textovka vzdáleně připomínající kdysi populární gamebooky. V jednoduché textové formě se v angličtině dozvídáte popisy okolí, na které můžete textově reagovat. Grafika zde není vůbec žádná, vše závisí na vaší představivosti. Jak daleko ve hře dojdete? Stahujte zde (4,6/5)
  • Etaria, Survival Adventure je hra o „přežití“, ve které se v „minecraftové“ grafice snažíte přežít, co to dá. Sbíráte plody, sekáte keře a následně si můžete postavit vlastní vesnici. Grafika je slušně řečeno nic moc, jednotlivý „loot“ od sebe často ani vizuálně nerozpoznáte. Stahujte zde (3,8/5)
  • 13 Days of Life je příběhovou hrou v upršeném smutném prostředí, v němž máte k dispozici klávesy pro posun vlevo a vpravo a také jedno akční tlačítko. Stahujte zde (4/5)
  • klocki je jednoduchá logická hra, v níž přehazujete kostky tak dlouho, dokud se vám v ních nezformuje jedna nebo více nepřerušovaných čar. Úrovně postupně nabírají na složitosti. Levelů by však mohlo být k dispozici více. Stahujte zde (4,6/5)
  • Cell 13 Pro je graficky podvedenou logickou hrou, ve které provádí kuličku herním světem skrz portály, zámky a různé pasti až k cíli. Hra zabaví poměrně nadlouho, grafika je příjemná a vizuálně neruší. Stahujte zde (4,6/5)
  • Island Survival PRO je hrou, která vyzkouší vaše schopnosti přežití v divoké přírodě. Hra minotiruje zdraví, výdrž, hlad a žízeň, zatímco by se živíte sběrem surovin, lovu zvěře, tvorbou nástrojů a stavění střechy nad hlavou. Stahujte zde (3,8/5)
  • Survival Simulator 3D PRO vychází z dřívějšího titulu, dokonce i hudba na pozadí je podobná. Rozdíl je jen v tom, že u této hry jste upuštěni na tropickém ostrově nikoliv v zimním prostředí. Stahujte zde (3,3/5)
  • Spaceship Rotation je logická hra, v rámci které se pohybujete s modulem v bludišti, v němž sbíráte karty a různé objekty, které vám postupně otevírají brány k chekpointům a cíli. Na první pohled divný layout ovladačů ve spodní části displeje lze naštěstí změnit. Stahujte zde (3,8/5)

Pokud chcete zjistit nejnovější zlevněné hry či jinak placené tituly dočasně k dispozici k bezplatnému stažení, doporučujeme sledovat portál App-Sales.net, případně stránky Google Play Deals na Redditu. Někdy můžete narazit i na hodně zajímavé kousky, které vás nebudou stát ani korunu.

 

Diskuze (2) Další článek: Maskuje se jako kreditka a slibuje špičkový zvuk: špionážní diktafon Cobra

Témata článku: , , , , , , , , , Layout, Pláč, Vysoké hodnocení, Stavění, Žánr, Přežití, Hratelnost, Aplikační obchod, Reddit, Bezplatné stažení, Mince, Play, Víkend, PLA, Náročná hra, Herní svět,