PlayStation Flow: apríl od Sony vás pošle pod hladinu

Klepněte pro větší obrázek

Když se ve hře dostanete k vodě a chystáte se potopit, zapauzujte PlayStation, nasaďte aprílové brýle a senzory PlayStation Flow, skočte do bazénu a až tam pokračujte ve hře. Součástí projektu je také tělní vysoušeč – to abyste se po mokré vložce mohli co nejrychleji vrátit k televizi a klasickému PlayStationu.


Aprílový rozcestník


Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Manažerka projektu. Prý to celé bere hodně vážně ;-)
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
„Produktové snímky“
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
PS Flow vás vezme od virtuální vody...
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
...a vrhne vás do skutečné vody.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Vysoušeč PS Flow.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
A co je prý nejlepší? Že ani nemusíte být v bazénu! :-)

Více na PlayStation.com/PSFlow. Sony svůj aprílový projekt posunula na další level a dokonce k němu vydala tiskovou zprávu:

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT EUROPE PŘEDSTAVUJE PLAYSTATION®FLOW – NEJNOVĚJŠÍ ZAŘÍZENÍ, KTERÉ ROZŠIŘUJE SVĚT PLAYSTATION®4

Novinka PlayStation®Flow boří technologické hranice, přesune hraní her z obývacího pokoje do bazénu

Praha, 1. dubna 2015 – Společnost Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila vývoj svého zařízení PlayStation®Flow, průlomové novinky v nositelné elektronice, která systém PlayStation®4 posune na další a hlubší úroveň herního zážitku díky spojení s plně podvodní senzorickou technologií.

PS Flow, vyvinutý týmem PlayStation Wearable Entertainment Technology (PWET), kombinuje hraní na systému PS4 s plaváním ve skutečném světě a umožňuje tak hráčům doslova se ponořit do akce. Tato exkluzivní novinka přináší mnohem realističtější zážitek z vodních scén v herních titulech na PS4.

PS Flow je vybaven speciálními brýlemi s LCD displejem, které spolu s nositelnými sensory na rukách a nohách přináší výjimečné chvíle odehrávající se pod vodou. Vodotěsná sluchátka zabudovaná v brýlích zajišťují vysoce kvalitní zvukovou kulisu během ponoru. PS Flow umožňuje hráčům během vodní scény hru zastavit, vydat se třeba do bazénu, a poté plynule pokračovat v plavání ve skutečném světě.

PS Flow bude k dispozici hráčům i společně se sušícím systémem pro jejich maximální komfort a spokojenost. PlayStation®Flow Body Dryer™ je skutečnou revolucí v technologii sušení, protože hráče usuší rychleji a snadněji než když použije fén nebo ručník.

PS Flow sleduje hráčovy aktivity v situaci, kdy je nad hladinou, stejně jako když je ponořen. Funkce Remote Play pak slouží pro přenos pohybů těla mezi bazénem a systémem PS4, který je umístěn doma:

  • Brýle s LCD displejem stahují pomocí funkce Bluetooth herní data ze systému PS4. Ve chvíli, kdy si hráč u bazénu nasadí a aktivuje brýle, zobrazí se mu herní prostředí.
  • Snímače zařízení PlayStation Flow jsou komfortně připevněné na hráčově bicepsech a stehnech. Odesílají údaje o tělesném v pohybu v reálném čase zpět do systému PS4.
  • “Sušák” je skvělým doplňkem zařízení PlayStation Flow. Ke zrychlení vzduchu kolem těla používá ionizační technologii, díky tomu usuší hráče v co nejkratším možném čase.

Ariel Inganarre, vedoucí týmu PWET k tomu dodává: „V naší divizi nositelné elektroniky pracujeme na způsobech, jak přenést herní zážitek systému PS4 do všech oblastí života hráčů. V návaznosti na nedávné úspěchy s funkcemi a technologiemi jako jsou Remote Play, Share Play, nemluvě o projektu Morpheus, věříme, že hráčům díky této novince přineseme ještě větší a hlubší prožitek z hraní.“

Ponořte se sami do zcela nového herního světa s PlayStation®Flow, dokonalým doplňkem systému PS4.

Váš názor Další článek: A další skvělý apríl. Microsoft vydal mobilní MS-DOS pro Lumie

Témata článku: Sony, , , , Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Obývací pokoj, Hlad, Vaš, Plyšák, APR, Herní prostředí, F +, Pohyb těla, Pac Man, Remote Play, Ručník, Son, Play