Podobu Honoru V10 odhalil čínský regulátor. Je jako Huawei Mate 10 Lite, ale s lepší výbavou

Honor představí na konci listopadu svůj první bezrámečkový smartphone. Díky fotografiím zveřejněným na portálu čínského regulátora TENAA známe jeho podobu. Honor V10, jak by se novinka měla jmenovat v Asii, bude vycházet z designu předchůdce u nás známého jako Honor 8 Pro. Celokovový design může připomenout také již prodávaný Huawei Mate 10 Lite.

Honor V10, který by mohl nést evropské označení Honor 9 Pro, bude ale vybavený lépe než model střední třídy sesterského Huawei. Očekává se šestipalcový širokoúhlý Full HD displej s minimalizovanými rámečky, procesor Kirin 970, až 6 + 128 GB paměti a také duální fotoaparát s rozlišením 16+20 Mpx. Jak bývá u Honoru zvykem, bez značky Leica.

Honor V10 resp. Honor 9 Pro dostane i novou verzi prostředí EMUI 8 postavenou nad Androidem Oreo a vzhledem k obsaženému procesoru zůstává nezodpovězená otázka, zda jej dokáže využít k úkonům spojeným s umělou inteligencí stejně jako Huawei Mate 10 Pro, nebo tato funkce zůstane uzamčena jako exkluzivita pro vlajkový model hlavní značky. Moudřejší budeme pravděpodobně 5. prosince, kdy by měla v Londýně proběhnout premiéra zařízené určeného pro globální trh.

Připomeňte si loňský smartphone Honor Magic:

Diskuze (6) Další článek: Google má problém. Android sbírá lokalizační data, i když mu to nedovolíte

Témata článku: Honor, , , , , , , , , , , , , Huawei Mate, Honor zvyk, Regulátor, Lít, Globální trh, Asie, Dobrá výbava, Prodávaný huawei, Cin, Vlajkový model, Nezodpovězená otázka, Hon,