Představení: Bluetrek X2, první voděodolný headset na světě

Mobilní příslušenství dosud značně pokulhávalo za outdoorovými mobilními telefony, ale vše se k dobrému obrací. Bluetek představil vůbec první odolné Bluetooth sluchátko na světě. X2 je stylový headset přizpůsobený pro provoz v extrémnějších podmínkách, je určen mladé akční generaci a tomu je uzpůsoben vzhled, barvy i provedení.

Klepněte pro větší obrázek

Technicky staví na populárních modelech G2 a S2, oproti nim však byla výrazně posílena výdrž baterií až na 14 hodin hovoru, nebo 500 hodin (tedy téměř tři týdny) pohotovosti. Použití materiálů odpovídá určení, jsou lehké a odolné vůči nárazu. Standardní součástí balení je háček za ucho a pro sportovní využití také dvě velikosti kruhového úchytu. Všechny jsou hladce pogumované s protialergickou úpravou, dají se přizpůsobit pro různé velikosti a tvary pravého i levého ucha. Dostanete také šňůrku pro zavěšení sluchátka na krk.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Různé typy uchycení: běžný háček a kroužek pro akční pohyb
Hmotnost sluchátka je 15 gramů, dosah bezdrátové komunikační jednotky je až 10 metrů. X2 můžete připojit ke všem Bluetooth kompatibilním zařízením, která podporují profil Headset, nebo Handsfree. K ovládání slouží tři tlačítka, ke komunikaci s uživatelem dvoubarevná dioda, případně zvukové signály. Doporučená cena je 1745 Kč, v internetových obchodech jej však koupíte ještě levněji.
Diskuze (9) Další článek: Ještě dražší nejdražší Nokia: 8800 Sirocco Diamond Edition

Témata článku: Heads, Svět, Headset, Blue, Představení, BLU, Pře