Prohlížeč od Seznamu přidal novou funkci. Zvolená stránka se uloží k pozdějšímu přečtení

Seznam pracuje na vylepšování svého internetového prohlížeče. Ten můžete aktuálně používat na desktopových platformách Windows a macOS, ale také na smartphonech s Androidem a iOS. Na všechny uvedené systémy se nyní dostává nová funkce prohlížeče – „Přečíst později na Seznamu“.

Klepněte pro větší obrázek
Funkce Přečíst později na smartphonu

Název prakticky říká vše. Narazíte na zajímavý článek nebo video, které chcete zhlédnout, ale momentálně nemáte čas. Na jiných prohlížečích můžete nechat otevřený panel a vrátit se k němu při příštím spuštění, u prohlížeče od Seznamu si konkrétní odkaz uložíte do mezipaměti, odkud se článek připomene na domovské stránce Seznam.cz.

Klepněte pro větší obrázek
Funkce Přečíst později na desktopu

V praxi stačí kliknout na ikonku s knihami, která se zobrazuje v levém horním rohu v adresním řádku prohlížeče Seznam.cz. Jejím stiskem se otevřený článek uloží k přečtení na později. Podobně je možné uložit si i neotevřený článek, který nabízí domovská stránka Seznam.cz. Stačí si pravým tlačítkem myši rozbalit kontextové menu nad zajímavým odkazem.

Prohlížeč Seznam.cz:

Diskuze (4) Další článek: Google představil platební aplikaci Tez. Peníze posílá skrze zvuk

Témata článku: , , , , , , F +, Zajímavý článek, Internetový prohlížeč, Článek, Nov, Adresní řádek, Str, Prohlížeč, Otevřený panel, Later, Domovská stránka, Pro +, Zvolen, Seznam, Stránka, Kontextové menu, Pravé tlačítko, Nová funkce, Funkce,