Roční výročí Pokémon Go: nový event, herní akce a změny v multiplayeru

Mobilní hra slaví jeden rok své existence, v němž se z neznámé hry rychle stal fenomén, poté však hra více či méně stagnovala. Bavíme se však v daleko větším měřítku, i proto se Pokémon Go stal za posledních dvanáct měsíců nejpopulárnějším titulem pro Android, resp. nejstahovanější hrou pro iOS.

A spolu s ročním výročím spouští vydavatel hry, společnost Niantic, další herní event, který bude zaměřen na ohnivé a ledové pokémony. Solistice Event bude trvat od 13. do 20. června, start i konec je shodně naplánován na dvaadvacátou večerní. V průběhu eventu budou navýšeny bonusy za některé speciální herní akce, a dojde ke slevě u herního itemu Lucky Egg.

Krátce po ukončení eventu dojde k velké aktualizaci hry, která bude zaměřena na multiplayer. V průběhu aktualizace přestanou po celém světě fungovat gymy (stadióny), a pokémoni v nich se vrátí zpět všem jejich majitelům. Jak bude vypadat nová podoba režimu více hráčů zatím Niantic neprozradil, očekáváme však, že by mělo být možné bojovat přímo s ostatními hráči, kteří by měli být vidět přímo na herní mapě. 

Niantic dále zahajuje „živé“ herní eventy, které budou probíhat po celém světě. Hlavní důraz je sice kladen na USA a Japonsko, přesto bychom se samostatných eventů měli dočkat i v Evropě. V průběhu od června do září budou eventy probíhat na půdě obchodních center pod vlastnictvím uskupení Unibail-Rodamco, a to se vztahuje i pro pražská nákupní centra Černý most a OC Chodov. Jakmile budou známy bližší detaily, budeme vás informovat.

Zdroj Pokemongolive

Váš názor Další článek: OnePlus 5 na fotce přímo od výrobce. „Zabíjet“ se vydá nejen iPhony

Témata článku: , , , , , , , , Mobilní hit, Chodov, Centrum Černý Most, Společnost niantic, Event, Herní akce, Egg, Pokémon, Nová podoba, OC Chodov, Stadión, Herní, Černý most, Ostatní hráč, Nový event, Hlavní důraz, Multiplayer,