SMS/MMS zprávy z počítače do mobilu a zpět!

Placená inzerce Nebaví Vás vyťukávání klasické SMS a MMS? S novou službu O2 SMSender je posíláte z počítače přímo do mobilu!

Posuďte sami výhody nové služby O2 SMSender. SMS a MMS zprávy nyní můžete vytvářet daleko rychleji a přehledněji. Budete je totiž psát přímo ve svém počítači!

Zprávy můžete odesílat hromadně hned několika příjemcům najednou. Zároveň můžete využít i svých existujících adresářů, seznamů a jiných nástrojů, které máte uložené v počítači.

Další skvělou funkcí je možnost snadno převádět fotografie z počítače do formátu MMS.

Odpovědi na vaše SMS a MMS zprávy Vám budou chodit do počítače a nebo do mobilu, prostě jak se vám bude chtít nebo jak se Vám bude hodit. Všechny SMS i MMS si můžete ukládat přímo do počítače, což vám pomůže uvolnit kapacitu paměti mobilu.

Vyúčtování za používání služby O2 SMSender uvidíte na jedné faktuře s ostatními službami (pokud jste paušální zákazník) nebo se Vám zprávy standardně odečtou z kreditu (využíváte-li předplacené služby), a to bez dalších poplatků.

Služba O2 SMSender Vám rozhodně usnadní život, takže proč ji nevyzkoušet?

Aplikaci si můžete zdarma stáhnout na adrese www.cz.o2.com/smsender buď samostatně, nebo jako další položku (plug-in) do Internet Exploreru nebo MS Outlooku.

Cena za SMS je 1,60 Kč (1,90 Kč vč. DPH), MMS za 7,80 Kč (9,28 Kč vč. DPH). Ceny jsou platné do všech sítí do 31. 12. 2007. Délka jedné SMS může být až 750 znaků, účtuje se standardně po 160 znacích.

Diskuze (11) Další článek: Sony Ericsson K850i: skvělé inovace v adresáři!

Témata článku: , , , , MMS, Zprávy, Ostatní služby, Počítač, MOBI, Mobil,