Student extra nabito: studentský tarif Vodafonu je na světě!

Vodafone právě představil nový studentský tarif, který vychází ze současného kreditního tarifu Nabito 100. Stačí potvrzení o studiu nebo ISIC a dostanete 50 % kreditu navíc.

Vodafone konečně představil nabídku pro zákazníky z řad studentů. Vedle Pohody O2 a Bav se T-Mobilu to je očekávaný krok. Od 19. září mohou studenti ve věku od 15 do 26 let získávat od Vodafonu každý měsíc kredit 150 Kč na volání a posílání SMS za měsíční cenu 100 Kč. Tato nabídka se jmenuje Student extra nabito.

Pokud si totiž student pořídí nedávno představený kreditní tarif Nabito 100, dostane bonus 50 % z paušálu, a to na neomezenou dobu. Je však nutné každý rok nabídku Student extra nabito aktivovat znovu (bezplatně). Za aktivaci nabídky studenti nic neplatí a získají ji bez písemné smlouvy. Při aktivaci balíčku se studenti prokáží buď platným průkazem ISIC, nebo dokladem o studiu, nejvýše tři měsíce starým.

tarif Student extra nabito
Měsíční paušál 100 Kč (119 Kč)
Měsíční kredit k využití 150 Kč (178,50 Kč)
Cena za minutu 5,50 Kč (6,55 Kč)
Cena za SMS 1 Kč (1,19 Kč)
Ceny jsou bez DPH (v závorce s DPH)

Čerpání kreditu funguje obdobně jako u předplacenky, student si může vybrat, zda použije paušální částku na volání či spíše na posílání zpráv, a to v libovolné kombinaci (více o principu kreditních tarifů zde). Hovory a textovky nad rámec paušálu jsou zpoplatněny stejnou cenou jako v jeho rámci. Bohužel data a MMS zprávy jsou účtovány zvlášť, a to dle současného standardního ceníku operátora.

Studentská nabídka je kombinovatelná i se službou Po svém a s programy Program jednička, Program rodina a Program nej.

Tip: Podrobné informace o nabídce Vodafonu pro studenty najdete na této adrese

Diskuze (55) Další článek: Nový firmware pro TomTom Go podporuje RDS-TMC

Témata článku: , , , , Extra, Tarif, Svět, Voda, Očekávaný krok,