Symbian S60: ulehčete si den

Chcete chatovat přes IRC? Chránit svoje soukromí nebo děti? Zálohovat a dálkově ovládat počítač? Povíme vám jak!

mIRGGI

Jednoduchý, ale dobře použitelný program pro třetí verzi platformy S60 nabídne mobilní zázemí jednoho z vůbec prvních komunikačních klientů na světě. Tím je IRC klient, předchůdce legendárního ICQ. Provoz programu je levný, platíte pouze za odeslání prostého textu. Diskuse je přehledná a nastavit jde i velikost písma. Jistě potěší skutečnost, že jde o freewarový program.

001.png

Autoři: mirggi.net
Dostupnost:
freeware
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian 
Platforma: S60 3rd
Stáhnout


SMS Assistant

SMS Assistant se postará o to, aby nebylo rušeno vaše pohodlí. Pro telefony S60 2nd nabídne službu, která se hodí jak při práci, tak při volných chvílích. Program vám dovolí nastavit automatické reakce na příchozí hovory a SMS. Možnosti jsou skutečně bohaté. A Cena? Žádná, SMS Assistat je zcela zdarma a to se vyplatí!

002.gif 003.gif

Autoři: Tuomas Eerola
Dostupnost:
freeware
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian 
Platforma: S60 2nd
Stáhnout


Backup Contacts

Tento program vyřeší problém s přenosem kontaktů formátu VCF z jednoho telefonu S60 do druhého. Pokud nepočítáme zálohu přes PC, je to jeden z nejjednodušších způsobů, jak si přenést data z kontaktů do nového telefonu stejné platformy. Program nabízí hodně voleb přes které můžete nastavit co přesně chcete zálohovat či přijmout.

004.jpg 005.jpg

Autoři: Webodrome Arise Technologies
Dostupnost: freeware
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian 
Platforma:
S60 2nd
Stáhnout


Mobile Media Maker

Užívejte si své oblíbené filmy a záznamy z TV přímo ve vašem telefonu. Pomocí balíčku Mobile Media Maker si do PC nainstalujete konvertor a do telefonu přehrávač, který se plně přizpůsobí jeho technickým parametrům (velikost displeje, výkon procesoru). Video se zkomprimuje tak, že se ho na 128 MB kartu vejde plných 100 minut. Konvertování videa není nic složitého, dle výrobce stačí jen 3x kliknout. Program podporuje formáty: AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2 a ASF. Dostupná je trial verze, u které můžete na zkoušku zpracovat 2 minuty videa.

006.gif 007.jpg

Autoři: Makayama Software
Dostupnost:
full, trial
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian 
Platforma: S60 2nd
Stáhnout testovací verzi, Koupit ($29.95, 26.95€)


Digia SoundMonitor

Praktický program, které poslouží jak pro zábavu, tak i ve vážnějších situacích. Měří totiž hladinu zvuku okolí v decibelech a po dosažení nastavené hladiny spustí nastavený úkon. Tím se rozumí třeba spuštění zvukového klipu, zaslání SMS zprávy nebo zavolání na předdefinované telefonní číslo. Program můžete libovolně nastavovat a nabízí se i možnost dálkového zapnutí pomocí SMS zprávy s definičním kódem. A využití? Co třeba pro maminky jako dětská chůvička?

008.gif

Autoři: Digia
Dostupnost:
full
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Platforma: S60 2nd 
Koupit ($14.45, 18.29€) 


RemoteTunes

Ovládejte svojí hudební knihovnu v počítači přes mobilní telefon. Pomocí technologie Bluetooth můžete spouštět a sestavovat playlisty třeba z pohodlné pohovky. Kompatibilita je zajištěna s Windows XP nebo 2000, což jsou jedny z nejpoužívanějších. Program vám zaručí přehlednost, pohodu a klidné poslouchání hudby.

009.jpg

Autoři: DevLex
Dostupnost:
full
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian 
Platforma: S60 2nd 
Stáhnout
testovací verzi, Koupit ($24.99, 23.49€)

Diskuze (10) Další článek: O2: výprodej telefonů pokračuje!

Témata článku: , , , Chůvička, Eero, Dětská chůvička, Den, Nejjednodušší způsob