T-Mobile má spoustu volných minut pro podnikatele

T-Mobile rozšiřuje nabídku pro firemní zákazníky. Nový je dodatečný kredit, volné minuty či příchozí volání po Evropě zdarma.

Další rozšíření nabídky pro firemní zákazníky nachystal T-Mobile od 18. ledna. K tarifům Podnikatel si nyní menší firmy a živnostníci mohou pořídit speciální balíčky přinášející například dodatečný kredit, volné minuty do vlastní sítě a na pevnou linku či roamingové zvýhodnění umožňující přijímat v Evropě zdarma hovory.

Uživatelé paušálních programů Podnikatel mají na výběr hned ze šesti nových balíčků. Pro situace, kdy živnostníkům či malým firmám nestačí nastavený kredit, slouží tří zvýhodnění: Kredit 100+, Kredit 200+ a Kredit 300+. Jednotky v nich obsažené je možné čerpat na stejné služby jako u kreditu samotného tarifu Podnikatel – tedy na volání, SMS, MMS, datové přenosy a některé hovory do zahraničí. Zvýhodnění si mohou zdarma aktivovat všichni uživatelé tarifů Podnikatel.

Název balíčkuVýše kreditu
bez DPH/s DPH
Cena balíčku v Kč
bez DPH/s DPH
Kredit 100+100 Kč / 119 Kč85 Kč / 101,15 Kč
Kredit 200+200 Kč / 238 Kč170 Kč / 202,30 Kč
Kredit 300+300 Kč / 357 Kč255 Kč / 303,45 Kč
Poznámka: Dodatečný kredit se uplatňuje až po vyčerpání základního kreditu, a nepřevádí se do dalšího období; měsíční paušál je poměrně účtován s minimální dobou trvání balíčku 30 dní.

Živnostníci a malé firmy, jež potřebují především hodně telefonovat, si mohou zvolit některý ze dvou balíčků neomezeného volání do vlastní sítě a na pevnou linku. Zvýhodnění Optimum Nonstop nabízí neomezené hovory 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, za měsíční paušál 999 Kč bez DPH (1188,81 Kč s DPH). Pokud podnikatel telefonuje především přes den, je pro něj vhodný balíček Optimum Práce. Za 599 Kč bez DPH (712,81 Kč s DPH) získá uživatel hovory bez omezení v pracovní dny mezi 8. a 16. hodinou.

Volání zdarma lze využít okamžitě po aktivaci (nespotřebovává zákazníkům žádný kredit), takže ten mohou využít na další služby, jako volání do ostatních mobilních stí, SMS, MMS data či mezinárodní hovory. Oba balíčky si mohou aktivovat zákazníci, kteří využívají tarify Podnikatel 300/HIT a vyšší.

 Měsíční paušálMožnosti čerpání
bez DPHs DPH
Optimum Práce599 Kč713 Kčvolání zdarma do sítě T-Mobile a na pevné linky v pracovní dny od 8 do 16 hodin
Optimum Nonstop999 Kč1 189 Kčvolání zdarma do sítě T-Mobile a na pevné linky 24 hodin denně
Poznámka: Nulová sazba platí i pro volání v rámci VPN

Ani na podnikatele, kteří často cestují do zahraničí a potřebují být neustále „na příjmu“ T-Mobile nezapomíná. S roamingovým zvýhodněním Příchozí volání – Evropa už se nemusí obávat o výši svých účtů za roaming. Balíček umožňuje přijímat zcela zdarma hovory v evropských zemích (= zóna 1 a 2 Happy roamingu). Měsíčně přijde balíček na 499 Kč bez DPH (593,91 Kč s DPH). Pokud zákazník přijme výrazně více hovorů, než činí limit (FUP) 250 minut za měsíc, může být na něj po upozornění aplikován FUP a hovory nad touto hranicí mu budou účtovány jeho standardní roamingovou sazbou

Odchozí hovory a další služby jsou účtovány podle standardního ceníku. Navíc lze zvýhodnění aktivovat k jakémukoliv tarifu z nabídky (nejen k Podnikatelským tarifům) a je možné jej kombinovat i s tolik oblíbeným Cestovatelem. Aktivace i zrušení všech uvedených zvýhodnění je zdarma, balíček lze deaktivovat nejdříve po 30 dnech od aktivace.

Diskuze (8) Další článek: Jak se zbavit manželky? Rozveďte se SMSkou

Témata článku: , , , Podnikatel, Podnik, T - Mobil, Mobil m, Min, Mobil, MOBI, Pro +, T Mobil, Paušální program