T-Mobile uvedl dvě nová zvýhodnění pro Twisťáky

S dvojičkou nových zvýhodnění pro Twisťáky se dnes pochlubil T-Mobile. Svým zákazníkům s předplacenou kartou nabídne možnost výhodně kdykoli volat na pevné linky a do vlastní sítě o víkendech a státních svátcích.

Klepněte pro větší obrázek
Se zvýhodněním Twist Víkend+ můžete levně zavolat třeba svým blízkým. A díky Twist Pevná+ můžete zapomenout na drahý paušál placený konkurenčnímu operátorovi.

Balíčky proto nesou výstižná pojmenování Twist Pevná+ a Twist Víkened+. Za každé zvýhodnění si operátor účtuje částku 19 Kč týdně, avšak na oplátku dostane zákazník nižší sazbu na volání, a to 0,5 Kč za minutu. Podobná zvýhodnění se prý mezi zákazníky těší značné oblibě, ústy Martiny Kemrové, senior manažerky firemní komunikace, jsme se dozvěděli, že aktivace tarifních zvýhodnění počítají u T-Mobile ve statisících. Operátor dále v tiskové zprávě uvádí, že významnou část všech hovorů tvoří právě volání o víkendech do vlastní sítě, těmto zákazníkům s předplacenou ušil na míru balíček Twist Víkend+.

Zvýhodnění cena výhoda
Twist Víkend+ 19 Kč/týden volání do vlastní sítě o víkendu a ve státní svátek za 0,5 Kč/ min.
Twist Pevná+ 19 Kč/týden volání na pevné linky za 0,5 Kč/ min.

Hovory do pevné sítě se pak podílejí na celkovém objemu odchozích hovorů méně, avšak hlavní důvod je někde jinde. Pevné linky kvůli volání už moc lidí nemá a kdo by náhodou potřeboval, tomu se mnohem více vyplatí zvýhodnění Twist Pevná+. Obě zvýhodnění lze využít i krátkodobě. jelikož mají týdenní platnost (s automatickým obnovením), lze si je objednat třeba i jednorázově v okamžiku, kdy zákazník očekává více telefonátů na státní úřady a tedy na pevné linky, nebo když během víkendu třeba organizuje oslavu narozenin.

Diskuze (17) Další článek: Trojice novinek a hrstka slev v únorovém ceníku T-Mobile

Témata článku: , , T Mobil, Firemní komunikace, Státní svátek, MOBI, Drahý paušál, T - Mobil, Nov, Státní úřad, Pro +, Zvýhodnění, Mobil