The Elder Scrolls: Legends je nově dostupná i pro telefony s Androidem a iOS

Karetní hra The Elders Scrolls: Legends se v dubnu dostala na iPady, v červnu pak i na tablety s Androidem. Majitelé iPhonů a smartphonů s Androidem museli počkat až do dnešních dní. Pokud jste si však během čekání vyjádřili váš předběžný zájem, dostali jste do vašeho účtu zdarma jednu náhodnou legendární kartu. 

V karetní hře, která chce být přímou konkurencí k Hearthstonu, je od konce června dostupná rozšiřující sada Heroes of Skyrim, která do hry přináší větší počet draků (Paarthurnax, Alduin, apod.) a známé postavy ze světa Skyrimu (Ancano, Jarl Balgruuf, Aela the Huntress, Lydia a další). Hra nabízí režim kampaně pro jedno hráče, po dokončení základní sady úkolů si můžete další mapu dokoupit za 1000 zlaťáků. Zlato získáváte z denních úkolů nebo za vítězství v Aréně.

Vývojář hry slibuje přidávání nových karet každý měsíc, což je něco, co např. citelně chybí Hearhtstonu v době mezi vydáním nových setů. Řada současných karet je však stále nevyvážená, takže často dochází k jejich úpravám. The Elder Scrolls: Legends si můžete bezplatně stáhnout z Google Play a App Storu. Hra je k dispozici bezplatně, za nákup balíčků karet můžete mimo zlata platit i skutečnými penězi.

Váš názor Další článek: Fanouškovský koncept ukazuje, jak by mohla vypadat vlajková Xperia s menšími rámečky

Témata článku: , , , , , , , Heroes of Skyrim, DOS, Drak, Aréna, Karetní hra, Skutečný peníze, The Elder Scrolls, Nový set, Dokončení, Vydání, Dnešní den, Android a IOS, Denní úkol, Předběžný zájem, , Velký počet, Nové rozšíření, Rozšiřující sada,