Týden mobilně 338: Tiskovkový speciál

V tomto týdnu se sešla celá řada tiskových konferencí. Ty zahraniční zmíníme, ty tuzemské vám přiblížíme kamerou a komentářem.

Blíží se prázdniny a nikdo nechce, aby jeho novinky zapadly v dovolenkovém zahálení, takže tento týden byl doslova našlapaný tiskovkami. V pondělí to odstartoval Apple, ale tam jsme osobně nebyli.

V úterý následoval český Vodafone, tentokrát už s naší účastí a bylo to zajímavé. Na trh uvedli Vodafone Smart ultra 7, který už známe. Ukázali také Vodafone Smart Platinum 7, který do této brandované řady poprvé přináší našlapanou výbavu a AMOLED displej s rozlišením 2K. Přijde vám za 9 977 Kč málo atraktivní? Pak vězte, že když budete rychlí, můžete k němu mít brýle pro virtuální realitu za symbolickou korunu.

Ve středu měl tiskovku OnePlus a ukázal „Trojku“. Zajímavý telefon, našlapaný telefon a také má skvělou cenovku! My jsme se ale vypravili na zajímavou akci. T-Mobile a vzal nás do věží Týnského chrámu, kde jsou zrakům ukryté nejen antény, ale rovnou celá ústředna. Jak se technika dostává do objektu, který nesmí nijak poznamenat? Vyslechnete i pár historek z 20leté snahy T-Mobilu udržet vysílače v provozu i přes rozmary přírody.

A konečně pátek. Alcatel představil své současné porfolio pro český trh. Nejzajímavějšími kousky jsou tablet s Wi-Fi hotspotem v klávesnici a Alcatel 4S, který dostanete zabalený ve VR brýlích. Ano, je to bratříček výše zmíněného Vodafonu Smart Platinum 7, ale stojí o dva tisíce víc. Má šanci proti operátorskému bratrovrahovi?

Diskuze (13) Další článek: Sony Xperia XA s minimalistickými rámečky je v prodeji

Témata článku: Alcatel, Oneplus, , , , , Vodafone Smart, Vodafone Smart Platinum 7, Vodafone Smart Ultra 7, Mobil, Týden, Ústředna, Speciál, MOBI, Našlapaný telefon, Tisk, Tis, Tiskovka, Special, Zajímavý telefon, T - Mobil, T Mobil, Bratříček,