U T-Mobile se bude po Vánocích volat zdarma

Kdo letos upíše duši, může se od ledna těšit z volání zdarma ve vlastní síti. Záležet bude na tarifu a Twisťáci dostanou jen drobky.

Takřka bleskovou rychlostí po zveřejnění vánoční nabídky ze strany O2 se ozval také T-Mobile. Magentový operátor na to jde zase trochu jinak a pro své nové i stávající tarifní zákazníky přichystal bezplatné volání ve vlastní síti až po dobu dvou let. Twisťáci si zase budou moci za určitých podmínek SMSkovat zdarma a čeká nás prý ještě speciální nabídka telefonů za zvýhodněné ceny. Tento poslední bod zatím T-Mobile nijak nerozvedl, ale v blízké době se určitě objeví na vánočním webu, který bude co nevidět spuštěn na adrese www.naspacir.cz.

Upište duši a volejte zdarma

Tak nejdříve k bezplatnému volání ve vlastní síti. To získají všichni zákazníci, kteří si v období od 1. listopadu do 31. prosince 2008 pořídí některý z minutových nebo kreditních tarifů se smlouvou na 24 měsíců. Nabídka se týká nových zákazníků a také zákazníků přícházejících od konkurence nebo z Twistu. Tento speciální vánoční benefit se začne čerpat od 1. ledna 2009 a dle úrovně tarifu může platit až celé dva roky (viz tabulka níže). Nezanedbatelným detailem je fakt, že volání za 0 Kč/min nečerpá volné minuty ani kredit, takže volné jednotky lze plně využít na ostatní služby.


Volání za O Kč u T-Mobile letí. V podstatě každé Vánoce...

Vánoce a obdarovávání blízkých k sobě neodmyslitelně patří. Naši zákazníci jsou pro nás více než jen pouzí uživatelé služeb, jež poskytujeme. I proto je na Vánoce chceme potěšit speciální nabídkou, která jim zpříjemní svátky i začátek nového roku,“ uvedla Martina Kemrová, senior manažerka firemní komunikace a tisková mluvčí operátora.

Běžné tarify včetně HITovách verzí
Kredit 150, Bav se, Bav se s Mých 51 měsíc
T30, T80, Kredit 250, Kredit 450, Mých 52 měsíce
T160, Kredit 7004 měsíce
T300, Kredit 12006 měsíců
T600, T1500, Kredit 200012/24 měsíců*
 
Tarify pro firmy včetně HITových verzí
Podnikatel 2002 měsíce
T30, T80, Profi 120, Podnikatel 300, Podnikatel 600, Mých 54 měsíce
T160, Podnikatel 9008 měsíců
T300, Podnikatel 140012 měsíců
T600, T1500, Podnikatel 240012/24 měsíců*
*lze zvolit mezi voláním zdarma v rámci vlastní sítě na dva roky a bezplatným voláním do všech sítí na jeden rok

V případě nejvyšších tarifů si navíc zákazníci mohou zvolit, zda upřednostní dvouleté bezplatné volání v rámci vlastní sítě, nebo raději využijí volání zcela zdarma do všech mobilních a pevných sítí v ČR na jeden rok. K dispozici současně zůstávají také všechny ostatní výhody - s novým tarifem lze získat telefon za zvýhodněnou cenu, nebo zvolit variantu HIT, která přináší pětinu kreditu navíc nebo o 20 % výhodnější volání.

Stávající paušální zákazníci mohou bezplatné volání do vlastní sítě získat také formou balíčku z věrnostního programu T-Mobile Bonus. Při objednání do 31. prosince 2008 lze tuto výhodu aktivovat na leden za 200 Bonus bodů, na leden a únor za 350 bodů, což není zase tak moc. Stejně jako v předchozím případě ani zde volání za 0 Kč/min nespotřebovává volné jednotky. Standardní ceny výhodných balíčků po Novém roce činí 400 bodů na 1 měsíc, respektive 700 bodů na 2 měsíce.

Klepněte pro větší obrázek
S neomezeným voláním můžete poklábosit nejen se svou pětkou, ale až po Novém roce.

Nezapomnělo se ani na Twisťáky a uživatele „polopaušálu“ Combi. Ti pokud si do konce tohoto roku jednorázově dobijí kredit částkou 400 Kč a více, automaticky získají na týden bezplatné odesílání SMS ve vlastní síti. Pro tuto výhodu není zapotřebí žádná aktivace, lze ji využívat ihned po dobití kterýmkoliv z dostupných prodejních kanálů. V rámci tarifu Combi navíc zákazníci budou moci v období od 1. listopadu do 31. prosince 2008 vybírat ze speciální vánoční nabídky tzv. HIT balíčků. Mohou tak získat ke své stávající nebo nové předplacené kartě 20 % kreditu navíc každý měsíc a k tomu telefon od 1 Kč.

Diskuze (39) Další článek: O2 bude letos na Vánoce rozdávat třítisícové poukázky

Témata článku: , , , Volat, T - Mobil, Firemní komunikace, Mobil, MOBI, Žďár, T Mobil