Už se objevují speciality: Nokia 3310 s Putinem a ruskou hymnou. Nebo titanová kopie za 80 tisíc

Ačkoliv nejlepším telefonem uplynulého MWC 2017, který hostila Barcelona, byl odbornou porotou vyhlášen model Sony Xperia XZ Premium, soudě podle ohlasů byla hlavní hvězdou veletrhu znovuzrozená Nokia 3310. Obrovského zájmu se někteří snaží využít tím, že vyrábí limitované edice tohoto modelu.

Na trhu se tak objeví například Caviar Nokia 3310 Supremo Putin s titanovým pouzdrem a podobiznou ruského prezidenta Vladimira Putina. Středové tlačítko a podobizna ruského prezidenta na zádech telefonu pak budou vyrobeny samozřejmě ze zlata. Telefon koupíte ve speciálním dřevěném balení v červené barvě. K dostání je za 99 tisíc ruských rublů (zhruba 44 000 Kč).

Ještě dále zašla společnost Gresso, která se Nokií 3310 nepokrytě inspiruje, přičemž její model Gresso 3310 koupíte za 2 990 dolarů (téměř 80 tisíc korun). Za tuto cenu nabídne ultraodolné tělo vyrobené z titanu (grade 5) s PVD úpravou včetně titanové klávesnice. Dále má 3Mpx kamerku, 32GB paměť a samozřejmě dlouho výdrž. K dispozici bude v limitované série jak jinak než v počtu 3 310 kusů.

Diskuze (8) Další článek: Facebook udělal další krok. Představil vlastní aplikaci pro Samsung Gear VR

Témata článku: Nokia, , , , , , Nokia 3310 (2017), Special, Rubl, Putin, Tis, Objev, Titano, , Rusk, Středové tlačítko, PVD, Tisíc, Vladimir Putin, Caviar