Vodafone: doporučte známého a získáte odměnu od 150 Kč do 2 000 Kč

Všichni zákazníci Vodafonu, kteří jsou spokojeni se službami společnosti, mohou doporučit nabídku operátora i ostatním. Každý zákazník Vodafonu, který po 1. srpnu získá pro Vodafone svého známého, dostane od 150 Kč do 2 000 Kč na služby Vodafonu. Stejnou částku na pokrytí služeb získá i doporučený zákazník. Stávající tarifní zákazníci, kteří svým doporučením pomohou získat zákazníka s novým Nabitým tarifem, získají navíc možnost SMSkovat s doporučeným číslem po dobu jednoho roku zdarma.

Částka, kterou stávající zákazníci Vodafonu získají, závisí na výši tarifu zvoleném doporučeným zákazníkem. Každý stávající zákazník může k Vodafonu přivést až deset nových uživatelů za stejných podmínek a získat tak ještě větší hodnotu služeb.

Finanční bonus na služby obdrží oba zákazníci po prokázání dobré platební morálky nově získaného zákazníka, z důvodu zamezení možných pokusů o zneužití výhod této nabídky.

Tarif doporučeného zákazníkaodměna pro dopručujícího (stávajícího) zákazníkadoporučený zákazník získá
Vodafone divoká karta150 Kč150 Kč
Nabito 100150 Kč150 Kč
Nabito 300300 Kč300 Kč
Nabito 600500 Kč500 Kč
Nabito 10001 500 Kč1 500 Kč
Nabito 1 8002 000 Kč2 000 Kč
Ceny jsou uvedeny včetně DPH

Doporuč a získej – fakta

  • Program Doporuč a získej funguje od r. 2003
  • V průměru Vodafone v rámci tohoto programu od počátku jeho existence rozdal přes 20 mil CZK všem doporučeným a přes 20 mil CZK všem, kteří někoho doporučili jako kredit na služby.
  • Každý 5. „doporučený“ zákazník využil této nabídky a doporučil další uživatele
  • Doporučení rodiny a přátel je druhým nejvýznamnějším kritériem při rozhodování o volbě operátora. (Nejvýznamnější je doporučení prodejce)
  • 50% zákazníků, kteří byli doporučeni mají stejný tarif jako doporučující

Doporuč a získej – hlavní rozdíly mezi novým a starým programem

  • Nového programu doporuč a získej mohou využít všichni zákazníci Vodafonu bez výjimky
  • Nový program je jednodušší - výše odměny se odvíjí podle výše doporučeného tarifu
  • Nový program dává větší výhody stávajícím zákazníkům – nezáleží na tom, jestli je doporučující majitelem předplacené karty nebo tarifu. I majitel předplacené karty může za doporučení získat nejvyšší možnou odměnu.
  • Nový program Doporuč a získej nabízí v porovnání se starým větší odměny. Současné rozmezí se pohybuje mezi 150 – 2000 Kč kreditu na služby. (U starého programu Doporuč a získej byla výše odměny v rozmezí 50 – 500 Kč)
  • V případě, že tarifní zákazník doporučí dalšího tarifního zákazníka, získávají oba možnost SMSkovat mezi sebou neomezeně na jeden rok zdarma
  • Jeden uživatel může s novým programem doporučit maximálně 10 zákazníků (dříve to bylo maximálně 5) a vydělat tak až 20 000 Kč, což je 8x více v porovnání s maximálním možným výdělkem u starého programu
  • V případě, že zákazník doporučí firmu, může se všemi jejími zaměstnanci SMSkovat na rok zdarma. Výše odměny pak záleží jak na počtu SIM karet v dané firmě tak na velikosti jednotlivých tarifů.
Diskuze (17) Další článek: Sophia Mobile Nani: japonský výsměch iPhonu

Témata článku: , , , Voda, Finanční bonus, Stejný tarif,