Vodafonní ČiliChili v novém: lepší, přehlednější, ale stále ostré

Zhruba před rokem se dočkal tištěný časopis ČILICHILI svého webového dvojčete na známé adrese www.cilichili.cz. Tento zábavný portál cílený na mladé bere život s humorem a s vážným i nevážným obsahem se nijak zvlášť nepáře. Společná redakce internetového i tištěného „Čili“ oblékne už ode dneška u své elektronické verze zcela nový kabát.

Klepněte pro větší obrázek
Vodafonní Čili se mění, na ostrosti mu to ale nic neubírá

Ostatně dosti výmluvně novinky popisuje šéfredaktor Martin Pistulka: „Kašleme na desítky rubrik, ve kterých se nikdo nevyzná. Obsah bude rozčleněn do čtyř kategorií: články, videa, blogy a témata.“ Nová podoba webu slibuje uživatelsky přívětivější design a komplet nový obsah s větším zaměřením na multimédia a aplikace.

Další novinkou bude rozšíření aktivit na sociálních sítích. K populárnímu Facebooku přibude Twitter. Vodafone slibuje, že texty budou i nadále psány s nadhledem, ironií a vyhraněným názorem. Na portálu najdete i unikátní mikroblogy - sondy do života obyčejných lidí.

Klepněte pro větší obrázek
Na webovém ČiliChili najdete třeba genetickou laboratoř

Mezi autory budou patřit třeba prodavačka ze supermarketu, zapřisáhlý fotbalista nebo žena bojující s nadváhou. Velkou roli bude hrát názorové kulturní zpravodajství, například recenze ostré jako břitva. Úplně nový je interaktivní kalendář akcí. Ve fázi přípravy je několik unikátních projektů: třeba parodie na zprofanovaný formát reality show.

Diskuze (2) Další článek: Windows Mobile 6.5: seznam podporovaných telefonů

Témata článku: , , , Nov, Parodie, Přehled, Nový obsah, Voda, Tištěný časopis, Lep, Nový kabát, Pře, Břitva,