Wayfinder Navigator: nová verze navigačního systému pro mobily

Společnost Wayfinder včera představila novou verzi svého navigačního systému pro mobilní telefony s operačním systémem Symbian. Wayfinder Navigator vychází ze starší verze, kterou jsme nedávno testovali, navíc ale přidává několik nových zajímavých vlastnosti.

Napřed to nejdůležitější: součástí map, které se stejně jako dřív stahují z internetu, je i Česká republika, Polsko a Maďarsko. Informace, že se objeví až zhruba do jednoho roku, kterou jsem dostal před několika týdny, tedy nebyla příliš čerstvá.

Wayfinder nyní kromě vektorových map podporuje i bitmapové obrázky. V hledání jsem objevil možnost zadat číslo domu, nastavení obsahuje několik dalších voleb. Věřím, že novou verzi navigačního systému budeme moci podrobně otestovat, detailní změny proto připravíme do samostatného článku. Na webu www.wayfinder.com si ale můžete stáhnout pětidenní zkušební verzi.

     
   
Nejviditelnější změnou je nová bitmapová mapa (prvním tři obrázky), jinak jde hlavně o funkční inovace

Cena Wayfinderu Navigator se liší podle toho, jestli si v balíku s programem kupujete i GPS modul, případně i podle toho, jestli máte zájem o roční nebo doživotní licenci.

Diskuze (17) Další článek: Budete mít jasno: na web nebo na wap?

Témata článku: , Navigační systém, System, Nov, Systém, Pro +, Verze, Mobil, MOBI, Nová verze, Wayfinder