Windows Mobile: užitečné aplikace zdarma

Zcela zdarma si dnes můžete stáhnout pohledný prohlížeč obrázků, utilitku na zdvojení obrazovky Dnes a další.

Týden uběhl jako voda, a tak se opět shledáváme u dalšího dílu seriálu o zajímavých titulech z freewarové sekce downloads. Do sbírky dnes můžete zařadit pohledný prohlížeč obrázků PocketCM ImageViewer. Za zmínku jistě stojí i velice užitečný titul mToday umožňující mít dvě Today obrazovky. Slušné obrázky a hlavně vícebarevné poznámky nám zajistí grafický editor Amus'Art. A na závěr si řekneme, jak na snadnou editaci zástupců díky aplikaci LnkMgr.

PocketCM ImageViewer

Sympatický prohlížeč obrázků na Windows Mobile platformě s velmi příjemným rozhraním a ovládáním. Obrázky lze kromě prohlížení také libovolně listovat, zoomovat či otáčet. Za zmínku ale jistě stojí i funkce umožňující "vyzobnout" z fotky část do naší sekce kontaktů (max. 320 x 320 pixelů). Můžeme také snímky pohodlně odeslat e-mailem či jako MMS. PocketCM ImageViewer běží na libovolném WM přístroji a spokojí se s 230 kB místa pro svůj archiv.

Klepněte pro větší obrázek     

Hodnocení: 4/5
Stáhnout


 
mToday

Utilitka, která nám umožní rychle přepínat mezi dvojicí Today profilů. To pochopitelně znamená, že si u obou můžeme vybrat, jaké Today plug-iny chceme a jsme ušetřeni jejich neustálého nepohodlného přepínání. Funkce je to sice jediná, avšak svojí praktičností skutečně úžasná. Jen jedno upozornění - mToday neumí plug-iny uspořádat. To si musíme udělat sami. A varování druhé, některé plug-iny si s mToday příliš nerozumí. Zkrátka to bude potřeba vyzkoušet. Aplikace běží již na Windows Mobile 2003 a její archiv má velikost 52 kB.

Klepněte pro větší obrázek

Hodnocení: 5/5
Stáhnout


 
Amus'Art

Ačkoliv se Amus'Art zpočátku profiluje jako jednoduchý kreslicí program, jeho největší síla je někde jinde, nežli ve skicování. A co máme na mysli? Program výborně poslouží k psaní vícebarevných poznámek. Ty lze ukládat a pochopitelně i znovu číst. Můžeme měnit barvu pozadí i tužky, je podporován zoom a velice příjemný je i full-screen režim. Program vyžaduje k běhu libovolné Pocket PC, dále 83 kB místa na disku a eTcl runtime.

Klepněte pro větší obrázek

Hodnocení: 3/5
Stáhnout


 
LnkMgr

Jestli něco není v prvních verzích Windows Mobile právě ideálně pořešeno, pak je to práce s linky. Takřka s nimi nelze pohodlně pracovat bez programu třetí strany. Proto dnes nabízíme program LnkMgr; mocného správce linků všeho druhu pro platformu Windows Mobile 2003+ s alespoň .NET CF 2.0+. Odkazy lze v programu vytvářet, měnit, mazat a lze dokonce zakládat i kategorie. LnkMgr nás po stažení obere o 81 kB prostoru.

Klepněte pro větší obrázek

Hodnocení: 4/5
Stáhnout

WMhelp.jpg

Diskuze (1) Další článek: Nokia E71: zkušenosti skrz naskrz

Témata článku: , , , , Windows Mobile, Aplikace, Win, Žďár, Grafický editor, Wind, Mobil, MOBI, Windows!