CES nové Xperie nepřinesl, Sony si je schová do Barcelony. Známe termín premiéry

Veletržní sezona je v plném proudu. Po skončení přehlídky elektroniky CES v Las Vegas se výrobci smartphonů chystají na MWC 2019 v Barceloně. Po Huawei oznamuje termín konání tiskové konference na největším světovém telekomunikačním veletrhu také Sony. To v Americe ukazovalo nejrůznější novou elektroniku, ale smartphony mezi ní záměrně chyběly.

Nové Xperie ukáže Sony až na tiskové konferenci v pondělí 25. února 2019 přímo ve veletržní hale areálu Fira Gran Via, kde bude i v rámci celého MWC prezentovat své produkty. A na jaké novinky se s největší pravděpodobností můžeme těšit?

Ukázat by se mohli zástupci ze střední třídy Xperia XA3 a XA3 Ultra, stejně jako se čeká na nový vlajkový model Xperia XZ4. Spekulací okolo Sony se v posledních měsících točí mnoho, i s ohledem na nezlepšující se finanční situaci mobilní divize. V této souvislosti se šušká o možném zaříznutí řady špičkově vybavených modelů s menším displejem Compact. Jaká bude skutečnost, zjistíme už na konci příštího měsíce.

Diskuze (10) Další článek: Samsung Galaxy A90 dostane 128GB paměť, čtyři foťáky a barevné gradienty

Témata článku: Sony, , , , , , , , , , , Pře, Příští měsíc, Fira Gran, Termín, Las Vegas, FIRA, Termín premiéry, Gran via, Amerika, Vybavený model, Mobilní divize, Bar, Plný proud, Premier