Chytrý náramek pro děti Fitbit Ace je v Česku. Ohlídá jejich spánek i dostatek pohybu

Na českém trhu se v uplynulých dnech začal prodávat nový kousek nositelné elektroniky. Chytrý náramek Fitbit Ace je určen primárně dětem od cca 8 let věku, čemuž odpovídá také design ovládacích prvků a rozhraní. Zařízení je voděodolné, na baterii vydrží až 5 dní a díky nastavitelnému řemínku se přizpůsobí dětskému zápěstí. Na výběr je modrá a fialová varianta, cena je 2 570 Kč.

Pro děti je základem kvalitní spánek a dostatek pohybu. Obě tyto činnosti dokáže náramek monitorovat. Mladí uživatelé si mohou nastavit cíle v podobě počtu kroků či aktivních minut za den nebo ideální počet hodin spánku. Ke splnění těchto cílů jsou motivování výzvami, povzbuzujícími zprávami a odznáčky.

Fitbit Ace obsahuje vlastní uzavřenou platformu s funkcí Family Account. Jde o sdílený rodinný profil, v rámci kterého má každý člen rodiny přístup k údajům, které potřebuje. Při jeho návrhu bylo ze strany Fitbitu maximálně dbáno na zachování soukromí dětí i rodičů napříč celým ekosystémem. Dohled rodičů je nutný pro založení dětského účtu i pro správu žádostí o přátelství a propojení v rámci aplikace.

Diskuze (2) Další článek: Šéf Samsungu přištižen. Na veřejnosti již používá tabletofon Galaxy Note 9

Témata článku: , , , , , , , DOS, Ace, Pro +, Dostatek, FIT, Ideální počet, Chytrý náramek, Nositelná elektronika, Zachování soukromí, Český trh, Nový kousek, Náramek, Mladý uživatel, Česká republika, F +, Pohyb, Fialová varianta, Celý ekosystém,