5 důvodů, proč je předplacená karta lepší než měsíční paušál

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 136

Názory k článku

DU BOMM K PŘÍPRAVĚ NA VÁNOČNÍ PŮJČKA K DISPOZICI Nabízím výhodné finanční půjčky bez zbytečných problémů. Nabízíme financování v rozmezí od 50 000 Kč do 10 000 000 Kč se splatností až 5 let. Rychlý a efektivní schvalovací proces s vysokou propustností schválených požadavků. Vyřízení celého úvěru do 24 hodin od podpisu smlouvy dle smlouvy o spotřebitelském úvěru a půjčce. Více info, kontakt: mail: uniscredit01@gmail.com neváhejte Vaše spokojenost je naší prioritou

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
20. 09. 2018 22:24

Nemam kaktus ale jednu simkartu na pausal a druhou predplacenou a abych pravdu řekl pausalni pujde do kopru (a to přene za 3....2....1..... mesic ) ... v dobe kdy vetsina lidi komunikuje pres internet a volat se da pres Whatsapp a podobné (ne infantilni messenger od FB fakt nepocitam jako komunikacni kanal, staci se podivat na vysledky pruzkumu kde se uvadi ze pouzivani Messengeru FB klesa s rostoucim vekem a vzdelanim a je jasno ze FB fuckt ne) je pausal at omezeny nebo neomezeny jen a pouze tahani penez z lidi a nemyslící plati jako mourovatí....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
27. 08. 2018 20:58

20 let mám Twist od Paegas alias T-Mobile a nehodlám na tom nic měnit. Na rok mi stačí jedno či dvě nabití, tzn. kredit 200-400 Kč. Telefon klasický, tlačítkový. O chytrém neuvažuji. Nepotřebuji. ☺

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
05. 08. 2018 00:51

S prvním bodem: nesouhlasím. Kupříkladu většina virtuálních operátorů nabízí změnu tarifu každý měsíc. Tudíž si třeba můžu (pokud si to dobře načasuji) změnit tarif na nejlevnější co je v nabídce a mám to po dobu dovolené vyřešené. Naopak předplacenka může pěkně zradit, pokud najednou máte hodně vyřizování po telefonu. Vyřizujete důležitý hovor a pak to najednou vypadne a ozve se, že nemáte dostatečný kredit a ještě před třemi dny jste měli skoro 500.00 czk, tak už pak ty předplacenky tak dobře nevypadají. Navíc kredit na předplacence si nelze schraňovat věčně, po určité časové lhůtě propadne ať už se protelefonuje či nikoliv. Navíc pokud víc jak půl roku předplacenku nepoužijete, tak vám může operátor SIM kartu přerušit od svých služeb, což určitě nebude příjemné, když ten mobil používáte třeba na autorizaci v bance či v přihlašování do účtů.
Druhý bod: mi zase přijde sporný.
U třetího bodu: bych nepoužil slovo svoboda, když je pro vás důležité převést číslo k novému operátorovi, taky to není ze dne na den. Po vygenerování ČVOP je taky dán na převedení čas až 60 dnů.
Čtvrtý bod: je vyloženě demagogický. Když nemám prachy na zaplacení paušálu, tak pravděpodobně nemám asi ani dost peněz na nájem, na elektřinu, či jiné povinné poplatky. Naopak pokud mám pravidelný paušál, tak už mám i pravidelný režim kdy předem počítám s tím, že budu platit tohle, tohle a tohle a až pak rozhodnu co udělám se zbytkem peněz.
U pátého bodu: datové balíčky na předplacenkách jsou většinou malé, pomalé a vůči tomu drahé. Navíc když se nevyčerpají, tak propadnou peklu taky.
U šestého bodu si říkám, že autor asi bude taky starší ročník.
Sedmý bod pouze odkáži na první bod kde zmiňuji nečekané vyřizování. Tedy asi jediný bod, kde bych jakž takž souhlasil.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
04. 08. 2018 09:42

a co když dojde kredit a potřebuju nutně volat? Jsem vháji?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
01. 08. 2018 10:18

Mně stačí jeden. Dvě stovky za půl roku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
30. 07. 2018 18:37

mám z toho všeho hádání tady spíš ten dojem, že hafo lidí podlehlo jakýmusi módnímu vlivu "mít neomezený služby" a furt někoho otravovat voláním a zprávama - kurňa a proč jako??? z pouhýho snobství "já na to mám"???NMT v počátku mobilohorečky jsem vynechal, když přišlo GSM, byl jsem u eurotelu 1,5 roku, pak jsem jim to hodil zpátky, neb "proč platit nehorázný cifry za něco, co použiju 5 minut měsíčně?" když přišly konečně předplacenky, pořídil jsem si twist a dobíjel si jednou, maximálně dvakrát ročně po dvou stovkách, víc nebylo potřeba... dneska jsem u Mobil.cz a tam musím dobíjet každejch 6 měsíců, páč mají kratší životnost kreditu, někdy dobiju i dřív, třeba když nebudu tejden doma (dovolená s kapelou nebo hospitalizace), tak abych měl datauž z filosofickýho principu odmítám telefonování na paušál, ten má smysl u něčeho, co se denně víceméně ve stejným objemu v domácnosti používá (elektřina, plyn, voda, pevnej internet), ale na takový to velmi občasný telefonování je jedině předplacená služba!!! oni by lidi aspoň zbytečně furt tolik nekafrali s plackama u ucha, kdyby ty neomezený tarify nebyly, ačkoli dneska víc kafraj přes internetový volání na mobilních datech než přes mobilní hlas a to zase kvůli paušálu na ty data...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 07. 2018 23:44

To s tou vyšší cenou u předplacenky není až tak pravda. Je spousta virtuálů a jejich ceny na předplacenkách se minimálně vyrovnají (ale spíše jsou levnější) než cena tzv. volné minuty u většiny paušálů (vyjma neomezených ale ty se vyplatí až při velkých objemech volání).
Co se týče pohodlí dobíjení, tady mají obrovský náskok slovenští operátoři. Dobíjet u nich lze pomocí sms. Pošlete bezplatnou sms v určitém tvaru (lze i ze zahraničí) a za pár sekund máte dobito. Podmínkou je ale předchozí registrace platební karty (lze přes internet).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 07. 2018 22:10

Mám ČEZ paušál a snad žádná z těch nevýhod paušálu pro mě neplatí. Žádné závazky, žádný měsíční paušál nic. Když provolám 3 koruny za měsíc mám fakturu na 3 koruny. Když neprovolám dalších 5 měsíců nic převádí se mi ta platba furt pryč protože tak malé částky se ani neplatí. Proti tomuto paušálu má předplacenka snad jedinou výhodu a to anonymita, ale nejsem padouch ani terorista tak je mi to fakt fuk.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
24. 07. 2018 17:59

Předplacenka není moc anonymní hlavně na Slovensku, kde aby Vám jí prodali, tak prvně chtějí občanku s rodným číslem. Pak s Vámi vyplní ženská na poště (4-ka) formulář, a po jeho podpisu Vám SIMku vydá.Stejně mně pobavilo, že paní nejspíš ze zvyku, mi napsala u křestního jména dlouhé a (Ján). Ale prý to nevadí.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
24. 07. 2018 13:09

Souhlasím.
Mám Kaktus, kde mám balíček 1000 + 500MB, který mě stojí 150Kč/měsíc. Díky dobíječce ho ale můžu mít de facto za 75Kč/měsíc a když opravdu platím každý měsíc bez přerušení a nechávám si ho automaticky prodloužit, tak se nevyčerpaná data převádí. Vzhledem k tomu, že vyčerpám okolo 100MB měsíčně (z čehož cca 60% ještě připadá na sociální sítě), tak když jsou pak data někdy potřeba, tak tam mám k dispozici třeba 5GB + 2GB. A to všechno za 75Kč/měsíčně - u paušálu bych těch 7GB měl za 800Kč/měsíčně a ještě s naprosto zbytečným neomezeným voláním a SMS.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 07. 2018 10:28

Jo, když stál paušál dva tisíce, tak bych to neustálé počítání a hlídání dobíjení a bůhvíjaké včelí tanečky okolo ještě pochopil. Ale teď? Za necelých patnáct stovek měsíčně mám u TM neomezený mobil s pěti GB dat, dvakrát neomezenou oevnou internetovou přípojku a jednu pevnou linku s 200 minutami (k čemuž se ani nepřiblížím, je pro to, aby se zákazníci dovolali sem, ven volám z mobilu.
Mám klid, nemusím se o nic starat a všechno šlape, jak má. Nerozumím tomu, proč bych měl věnovat svůj čas a kapacitu nějakému škudlení o pár korun. Nehledě na to, že patnáct stovek za vše vyjmenované mi přijde zcela adekvátních.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
24. 07. 2018 10:18

Si děláte prdel, ne?
Na takovou blbost pět kapitol?
Běžte do řiti.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 07. 2018 10:01

Předplacená karta....Paušál je levnější, ale taky platíte jak mourovatí když zrovna nevoláte............................................To je jasné jak facka .Zásadním benefitem předplacené karty je pro mnohé její anonymita........................Leda tak pro mnohé Kriminálníky .A pokud vás operátor naštve, můžete mu dát rovnou košem...............................S Předplacenkou mě operátor Nenaštve .Existuje řešení – dát paušálu vale a přejít na předplacenou kartu..........................Příjem českých čísel za 50 kč. na Rok (Kaktus a pod.)
.................................Na volání Volnosť O2.sk, NEOMEZENĚ celá EU
za 2.50kč. CELÝ HOVOR . K tomu samo DualSIM telefon .
Data jsou taky příznivá, 250 MB na den za 13 kč. i opakovaně, nebo 1 GB na měsíc za 130 kč.Platnost SIM a Kreditu, v obou případech je 12 měsíců .
Rychlost Čerpání všeho, si už každý řídí sám .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (11)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
24. 07. 2018 09:58

Já mám staré Tesco i proto, že vím, že operátor mne ani nemůže popotahovat. Když vyčerpám těch pár kaček, tak se to zastaví a je klid.
Nemůže se stát ani mimo EU že bych nechtěně spotřeboval majlant. Třeba při přistání ve Švýcarech. Nebo kdyby mi mobil ukradli a volali z něj...
A staré Tesco je výhodné, já dobíjím 300.- v Tescu, což mě stojí 247.- a mám za to VPN a 7,5 giga s Internet maxi a jeho restartem. Kdo jiný to má?
Ceník je už tak složitý, a možností tolik, že je na to třeba trpělivost promyslet varianty...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
24. 07. 2018 08:52

Kdysi jsem začínal na předplacence, pak byla dobrá nabídka na tarif (na tu dobu), tak jsem byl na tarifu, jenže pak operátor, "zpřehledňoval" nabídku = rušil ten můj vcelku výhodný tarif, tak jsem se vrátil k předplacence... Nyní jsem u Kaktusu (mobil a LTE tablet) a jsem spokojený. Ano trocha úsilí to je, musím si hlídat, kdy bude dobíječka (hodil by se mi typ na ten upozorňující e-mail, co tu byl zmíněn), ale výhody převažují. Navíc funguje i přeposlání kreditu, takže dobiju telefon a kredit přepošlu na tablet. Na mobilu se mi balíčky (volání a data) zaplatí z bonus kreditu a na tabletu se mi data zaplatí z toho převedeného, navíc mám volání z mobilu do Kaktusu free (Kaktus máme všichni v rodině). Jak tu bylo zmíněno, nespotřebované minuty a data se stále převádějí, nic nepropadá a tak mám teď 400 minut volání (platím si 50) a na tabletu mám přes 18GB dat (platím si 3). Další výhoda je, že kredit platí rok (někde platí třeba jen 1/2 roku) a že minimální dobití je 50Kč, takže otec, který má mobil jen převážně na příjem hovorů, zaplatí cca 100Kč za rok.
A rozhodně bych tu nikoho nehanil za to, že používá tarif a nebo kredit, každému vyhovuje něco jiného a tak si to nastaví podle sebe...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
24. 07. 2018 08:30

podle debaty hadam ze clanek tak lehce o howne, navic opet jak spravni tupci pany MM rozsekan na miliardu kapitol. Ja pausaluju uz dlouho, aktualne protoze mam diky tomu slevu 25+25+25% na pevny net + TV + pausal a k tomu vic dat, coz mi faq nejaka predplacenka neda. Ale nebojme se, i u nas prijde cas kdy predplacenka nebude existovat ve smyslu anonymni, vsecko registrovano dokladem pri koupi sluzby - neplet s koupi karty !, podobne jako v USA apod.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Anonymizovaný  |  24. 07. 2018 06:13

V případě tarifů je ale potřeba brát v potaz, že ceníkové ceny taky téměř nikdo nemá - například v mém okolí znám jenom jednoho člověka, který platí "plné pálky".Například dnes celkem normálně po zavolání na 4603 a požádání o ČVOP nabízí T-Mobile tyto tarify:
Neomezené volání, neomezené SMS + 500 MB dat za 299,4 Kč měsíčně
Neomezené volání, 100 SMS + 1500 MB dat za 299,4 Kč měsíčněProtože všude, kde se pohybuji, tak mám WiFi a data využiju jenom na zprávy, když jsem na kole někde v poli nebo lese, tak jsem si dal první variantu."Závazek" tam sice je, ale nezapomínejte, že na rodné číslo je závazek jenom 20% částky tarifu za každý nevyužitý měsíc. Pokud máte levný tarif, máte taky velice levný závazek. V tomto případě 59,88 Kč za nevyužitý měsíc do konce závazku.Takže i když to budete chtít třeba po roce zrušit, znamenalo by to doplatit jenom 719 Kč. Což si uvědomuje i operátor a proto taková situace nikdy nenastane, jelikož volat stejně budete potřebovat a tak při odchodu máte silnou vyjednávací pozici i v závazku, protože je tak nízký, jako kdyby nebyl, protože několik stovek doplatí každý.Naopak pokud má živnostník na IČO tarif se 100% smluvní pokutou za nevyužitý měsíc, platí standardních 749 Kč a chce třeba po roce odejít, tak to si s ním doslova operátor "vytírá", protože mu je jasné, že například 9000 Kč jenom za to, aby odešel jinam a tam stejně ještě platil, mu prostě nikdy nedá.Jinak brzo nás čeká i NEOMEZENÝ INTERNET! Známý má číslo pod organizační složkou městského úřadu, kde je jen 200 SIM a před měsícem dostali nový tarif:
Neomezené volání, neomezené SMS, neomezená (!!!) data za 300 Kč. Před tím to měl to samé za stejnou cenu, akorát s 20 GB.Počítám, že pro rezidentní segment si to operátor suší na Vánoční kampaň a bude to nabízet dráž, ale v retenci to bude mít snad nějakou přijatelnou cenu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
24. 07. 2018 01:03

Předplacenka je pro ty, kteří málo provolají, propíšou, případně prodatují, jsou to socky, kterým stojí za to neustále počítat, řešit a čekat na různé akce, případně osoby, jenž chtějí být z nějakého důvodu anonymní, též děcka, kterým rodiče nechtějí hlídat a řešit útratu, dostanou nějaký kredit na nějakou dobu a hotovo, když si ho harant projede, má smůlu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (6)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
24. 07. 2018 00:36

Prodám T-MOBILE voucher.50% sleva po dobu 24 měsícu.- Mužete pořídit novej paušál - nová smlouva.
- Změnit tarif ze starého na nový.
- Prodloužit stávající smlouvu.
- Převod čísla do T-MOBILE z jiné sítě.
- Smlouvu lze prodloužit 6 měsicu před koncem stávajici smlouvy.NE na IČO a DIČ.Platnost voucheru do 31.12.2018.Ceny po slevě 50% včetně DPH.Mobil S - 0.5 GB - běžně 499 kč - po slevě 249 kč
Mobil M - 4 GB - běžně 799 kč - po slevě 399 kč
Mobil L - 8 GB - běžně 999 kč - po slevě 499 kč
Mobil XL - 16 GB - běžně 1499 kč - po slevě 750 kč
Mobil XXL - 60 GB - běžně 2499 kč - po slevě 1250 kčSleva 50 % platí po celou dobu smlouvy na 24 měsícu.Cena voucheru 4000 kč.Kontakt: 777 500 600

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
23. 07. 2018 23:25

Prosím Vás, nehádejte se tu, kdo má lepší tarif. U nás je kartel, skoro všechny nabídky jsou stejné a kvůli pár halířů se přece nebudeme hádat. V Polsku to funguje! Chceš neomezené SMS, zaplatíš 9,90 Zł za měsíc, když chceš neomezeně i volat, dalších 9,90 a stejně tak i neomezená data. Tomu se říká nabídka a ne těm sra**ám od našich tří zlodějů. Haló, pánové a dámy z ČTÚ, je čas probudit se a začít makat!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
23. 07. 2018 22:21

Mám pořád předplacenku, tarif jsem nikdy nepotřeboval. Postupně mě stejně přestalo bavit psát SMS a volat. Stačí jen připojeni k internetu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
23. 07. 2018 21:22

Jako obyčejně, co hlava to názor. Pro někoho něčí potřeba je nepochopitelná, podobně jako nepotřeba.Problém v paušálu vidím ten, že volná data tarify nenabízejí, větší datové objemy pro provoz čistě na vlastní zařízení(tydlín) také ne. Pokud jsem dle někoho nuzák - ano, ale po celým světě se hledí na optimum ceny, zde ale nic takového není. Hádejte se, ale zde pre-paid, nebo post-paid - je obojí šmejd.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
23. 07. 2018 20:10

Já kredit jsem jako malý dítě na základce, a potom na rok před cca 4 rokama, kdy začlo Tesco mobile, a jejich bonus kredit, ale potom co se mě několikrát stalo že volám, a spadne hovor, a potom zjístím, že nemám ani na smsku, prostředku cyklostezky mezi poli to je super.
Návštěva VF pobočky byla rychlá, a velice efektivní. Od té doby si zavolám kdykoliv kamkoliv.
Teďka mám jejich "rodinný paušál" tedy 4 sim karty, každá neomezené volání a sms, dohromady 10GB dat, s tím že jednu kartu má babička - data nepoužívá vůbec, jednu sim kartu má otec - cca 1GB měsíčně, plus mínus. Další mám já a přítelkyně, já sjedu kolem 2-3GB někdy i těch pět. A přítelkyně kolem dvou. Cena dohromady 1500CZK. A jsem spokojen. sms jízdenku nebo prémium smsku na nějaký to VIP někde pošlu kdy chci, nemám problém s nějakým bonus kreditem jako psal někdo výše. Když kolega řešil končící smlouvu paušálu, tak mu dokonce vycházel Gorillaz od T-mobilu o pár kaček dražší než Kaktus, ale protože nechce čekovat akce na dobíjení, tak Kaktus, odpadl, potom co mu VF dal nabídku cenově stejnou jako T-mobile, jen s vyšším počtem GB
:D

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (10)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
23. 07. 2018 19:31

Panebože, tohle jsem nikdy nepochopil. Mám tarif VF s ČD a 1,5 GB, platím pod 400. Minuty mi ještě většinou zbývají.... Nějaký dobíjení pochopím možná u školáka ZŠ.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (9)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
23. 07. 2018 19:18

Ono ty předplacenky ale umí taky pěkně naštvat. Mám doma jednu ležáckou předplacenku, na které se mi akorát hromadí kredit. Tím, že tu kartu skoro nepoužívám, tak mě docela pravidelně bombardují s nabídkami, že když si dobiji minimálně za 200, tak mi dají dvojnásobek kreditu zdarma. Když taková nabídka přijde těsně před koncem platnosti kreditu, tak to nejde odmítnout. Potřeboval jsem zaplatit prémiovou SMS a tak ta SIM vypadala jako ideální volba, teoreticky. V praxi mi to nešlo. Při stížnosti na infolince jsem se dozvěděl, že to nejde proto, že mám bonusový kredit, co mi vnutili jako dvojnásobek za dobití, který nejde použít pro prémiové SMS a podobně, ale využívá se přednostně. Slečna mi tedy zapnula nějakou paušální službu, ať se to utratí a slíbila, že to zítra zase vypne. Údajně to nemůže deaktivovat ten samý den. No, nestalo se tak, takže mi zase kredit mizel nějakou periodickou službou, kterou jsem nepoužíval a musel jsem řešit reklamaci, aby mi ty peníze vrátili.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
23. 07. 2018 19:09

Vaše starosti mít, dříve vybojovaný upravený tarif (který už neexistuje) kolik provolám, tolik zaplatím, když měsíc nebudu volat, nebudu platit ani korunu, tečka. Inkaso z účtu a nazdar, nic neřeším. Nějaké dobíjení a počítání kolik kde mám minut nebo peněz, to se někdo pomátl.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
23. 07. 2018 18:44

Mám odorika a přijde mi to lepší než předplacenka

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
23. 07. 2018 17:39

Jsem rád, že jsem se v diskuzi ZASE dozvěděl, že nejlepší je Kaktus. Já myslím, že pro ty, kteří nakupují pouze podle akčních letáků Kauflandu, je to jistě nejvhodnější operátor;))) Pokud si totiž nekoupíte zboží v akci, je Kaktus drahý stejně jako Kaufland bez akcí...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
23. 07. 2018 17:14

To se někdo musel o víkendu hodně ožrat že v pondělí stvořil 5 názorů na 7 Kapitol.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
23. 07. 2018 16:47

Podle mě předplacenka není dražší, než tarif se standardní cenou. Provolám měsíčně tak 100 minut do různých sítí, prodatuju cca 750MB. Ukažte mi u velké trojky tarif, který to zvládne za cca 300Kč, jako platím na úplně normální předplacence.Vodafone začíná na 477 s nesmyslnými minutami navíc, u O2 jsem přestřelil budget už i s 60 minutami a směšnými 50MB, T-mobile za pětistovku dobrý pokus. A to mi ještě něco říká, že smlouva na dobu neurčitou nebude zadarmo.Ani nejde o to, že bych na to neměl, ale k čemu by mi to bylo? Holt jakmile neplatí člověk aspoň osum stovek měsíčně, vyjde předplacenka líp.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (15)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
23. 07. 2018 16:29

Mel jsem jeste pred rokem kaktus, ktery je dost levny, ale cekani na akce, ruzne pocitani od kdy do kdy mi nakonec za tu usporu nestali. Takhle jenom volam, datuji a o nic se nestaram. Konec koncu ani predplacenka neni anonymni jak by se mohlo zdat

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
23. 07. 2018 16:28

Rozhodně souhlasím.Mám Kaktus a lidi co jsou vázání smlouvami KarTelu mi můžou tiše závidět. Tak třeba když si dobiju na dobíječku (bývá cca 2x do měsíce) vám dají jednou tolik kreditu. Třeba dobijete 500 a 500 dostanete zdarma. Za tuto cenu můžu dostat 200 minut do všech sítí + 2500 MB + 1250 MB na sociální sítě a 40 sms do všech sítí za 650 Kč a ještě mi zůstane mého pravého kreditu (žádný bonusový) 350 Kč :) Řekl bych, že za 150 Kč takové služby těžko dostanete. Samozřejmě balíčky se obnovují každý měsíc a tak jednou potřeba každý měsíc dobíjet, ale služby si můžete klidně zlevnit, pokud budete vědět, že je nevyužijete nadoraz. Já osobně dobíjím každý měsíc 200 Kč, pač to mám jen na net. Těch 500 Kč byl jen příklad praktického použití :)Ale těchto cen jde docílit pouze tou dobíječkou a ne každý jí stihne.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (27)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor