Aplikace Můžu to zvednout prošla na Androidu výrazným redesignem

Populární aplikace Můžu to zvednout z pera českých autorů, která se stará o blokování nevyžádaných volání, prošla na Androidu výrazným redesignem. Výsledkem je nová verze aplikace, která může být díky většímu fontu a volitelnému tmavému schématu určena i hůře vidícím seniorům. A zatímco stará verze na nevyžádané hovory upozorňovala vyskakovacím oknem, v nové verzi si poslední hodnocení neznámého čísla přečtete rovnou na vyzváněcí obrazovce aplikace.

Aplikace zůstává napojena na komunitní databázi telefonních čísel včetně dosavadních hodnocení ze strany samotných uživatelů. Hodnocení jde nově přidávat po přihlášení ke Google účtu, svá hodnocení tak budete moci časem upravit nebo smazat ta, která jsou již neaktuální. Pokud vyměníte telefon, budete mít veškerá hodnocení a další data zpět po přihlášení k účtu. Můžu to zvednout funguje jako samostatná aplikace pro volání, najdete v ní číselník, kontakty, protokoly volání i oblíbené kontakty.

Podle tiskové zprávy varuje aplikace Můžu to zvednout každý den před čtyřmi miliony nevyžádaných hovorů, z nichž denně v průměru zablokuje 200 tisíc. Aplikaci Můžu to zvednout Personal Edition stahujte bezplatně na Google Play.

Představení aplikace Můžu to zvednout pro Android:

Diskuze (4) Další článek: Ulefone Power 3: Bezrámečkový telefon s duálním foťákem a gigantickou baterií

Témata článku: , , , , , Redesign, Vyskakovací okno, Číselník, Výraz, Samostatná aplikace, Volání, Hodnocení, Red, Velký font, Tmavé schéma, Neznámé číslo, #Android, Aplikace, Protokol, Pro +, Tma, Přihlášení, Verze, Český autor, Telefonní číslo,