Buďte v obraze: informační SMS o mobilech za 1,50 Kč

Patříte mezi fanoušky mobilních technologií a nemůžete se bez nich obejít? Nestíháte číst Mobilmanii na počítači? Aktivujte si náš informační newsletter a můžete si přečíst zpravodajství i testy mobilních novinek v prohlížeči vašeho mobilu.

Redakce časopisů Mobility a MobilMania.cz pro vás připravila praktickou službu, s níž vám neuniknou informace o vydání nejnovějšího čísla časopisu Mobility, ani výběr odkazů na zajímavé články magazínu MobilMania.cz. Tento kanál budeme používat i k upozornění na novinky v časopise i na webu, díky newsletteru vám tak neunikne žádná důležitá zpráva.

Jak to celé funguje?

Newsletter si můžete objednat zasláním SMS ve tvaru MOBILY na číslo 900 09, po odsouhlasení jeho příjmu vám obratem dorazí jeho první číslo. Newsletter se skládá z několika částí, nechybí tipy na články, ani popis aktuálního čísla Mobilit s obálkou. Jelikož newsletter funguje díky spolupráci s firmou Mobilbonus, najdete v něm i výběr melodií a her pro váš telefon.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Postup objednání je jednoduchý

Jak objednat newsletter:

  • SMS ve tvaru: MOBILY
  • odeslat na číslo: 900 09
  • poplatek za aktivaci/zrušení příjmu: zdarma
  • cena: 1,50 Kč/1 přijatý newsletter
  • cena za měsíc: 4,50 Kč/3 přijaté newslettery
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Newsletter obsahuje odkazy na wapovou verzi Mobilmanie, nechybí informace o Mobilitách

Kolik to bude stát?

Jelikož máme v plánu připravovat maximálně 3 newslettery za měsíc, nepřijdou vás přijaté SMS na víc, než 4,50 Kč. K této ceně nezapomeňte připočítat poplatky za připojení k WAPu. Jestliže nechcete experimentovat s výší útraty za mobilní surfování, zkontrolujte si nastavení WAPu. Praktické odkazy pro nastavení u všech operátorů najdete spolu s emulátorem wapové verze Mobilmanie na této stránce.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 9:00–17:00).

Diskuze (3) Další článek: Známe další podrobnosti o Sony Ericssonu Xperia X1

Témata článku: , , Důležitá zpráva, Mobil, MOBI, Obr, Info, První číslo, Obraz