Call of Duty Mobile je tady! Hratelnost je skvělá, k utrácení peněz vás nikdo nenutí

Dnes byla na aplikačních portálech Google Play a AppStore zveřejněna akční hra Call of Duty: Mobile. Pokud jste si hru předběžně zaregistrovali, upozorní vás na její dostupnost informační zpráva v horní liště. Stažení chvíli trvá, jakmile máte hotovo, je třeba jen povolit oprávnění pro přístup k úložišti a mikrofonu, a můžete se pustit do hry. 

Úvodní tutoriál vás naučí základní ovládání, a také střelbu. Za zcela zásadní položku považuji automatickou střelbu při míření na nepřátele, kterou si můžete zapnout nebo nechat vypnutou. Přesná střelba je však základ, bez něhož se daleko nedostanete. Princip hry je jednoduchý, stojí proti sobě dva týmy a zvítězí ten, který jako první dosáhne stanoveného limitu eliminovaných hráčů. Do bitvy jdete s vybavením a zbraněmi, které si můžete postupným hraním vylepšovat. A nebo investovat do hry skutečné peníze, které vám zpřístupní zbraně a další sloty pro vybavení daleko rychleji. Jinak se vám veškeré herní možnosti odemykají postupným levelováním své postavy.

Představení mobilní hry Call of Duty Mobile:

Hra má rychlý spád, grafika je špičková, vše působí vyladěně. Nikde se na nic zbytečně nečeká a hra vám mikrotransakce nijak nevnucuje, takže si užijete spoustu zábavy i bez investovaných peněz. Call Of Duty: Mobile stahujte na Google Play a App Storu.

Diskuze (16) Další článek: VYZKOUŠENO: Revolut spustil obchodování s akciemi. Teslu nebo Apple koupíte už od 1 dolaru

Témata článku: , , , , , , Google Play a App Store, MOBI, Call of Duty, Střelba, Call of Duty Mobile, Hratelnost, Vybavení, Utrácení, Horní lišta, Activision, Princip,