Hrajeme o Nokii za 10 000 Kč. Hlasujte pro nejlepší blog

Blíží se konec měsíce a to na adrese blog.mobilmania.cz znamená nominaci pětice kvalitních blogů a hlasování o ten úplně nejlepší. Jeho autor od nás dostane krásnou Nokii N86 8MP, tedy telefon v hodnotě 10 000 Kč. Nejlepší blog můžete vybírat z následující pětice až do samotného konce listopadu (končit tedy budeme v pondělí 30. listopadu sekundu před půlnocí), každý čtenář může hlasovat pouze jednou, duplicity budou vyřazeny. V úterý pak uveřejníme jméno vítězného blogu a jeho autorovi/autorům pošleme první Nokii s 8Mpx fotoaparátem.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Nokia N86: cena pro nejlepšího listopadového blogera

Není váš blog mezi vybranými? Nevěste hlavu, s vyhlášením vítěze začne další kolo soutěže a vy se můžete ucházet o další Nokii. A tentokrát to bude naprostá bomba – Nokia N900 – jeden z nejatraktivnějších telefonů dneška, kapesní počítač v ceně 15 500 Kč.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Nokia N900: cena pro nejlepšího prosincového blogera

Redakcí nominované blogy

  • Mobil(n)ovinky
    Stálice našich blogů a už trojnásobný vítěz soutěže o nejlepší blog. Pánové se věnují operátorům, mají u nich své špióny a jejich informace tak jsou zaručeně čerstvé. 
     
  • Mobil 2
    Tématický pestrý blog začíná u komentovaných YouTube videí a končí vlastními zkušenostmi s telefonováním na Ukrajině. 
     
  • Naštvaný kritik se s tím nemazlí
    Pod heslem „O mobilech převážně nevážně“ nás autor v listopadu bavil reklamní ságou z amerického operátorského prostředí a zaujal také recenzí dvojice mobilů z vánoční soutěže T-Mobile. 
     
  • Symbitalog
    Na tomto blogu najdete tipy na zajímavý software pro Symbian. Díky krátkému popisu a přehledné tabulce máte hned jasno, o co jde.
     
  • O všem co zaujalo mobiložrouta
    Listopadový nováček se specializuje na operátory a pohlíží na ně okem ekonoma a kritika. Evidentně se také řadí mezi fanoušky linuxové Nokie N900.

Hlasovat pro nejlepší blog

Hlasování je otevřené do pondělí 30. listopadu 23:59 hodin. Každý přihlášený čtenář má pouze jeden platný hlas. Formulář vám sice dovolí hlasovat vícekrát, ale v úvahu bude brán pouze první hlas, duplicity budou odstraněny.

Diskuze (5) Další článek: Sony Ericsson T715: události na úvodní obrazovce (recenze)

Témata článku: Nokia, , , Nokia N86 8MP, Nokia N900, Blog, Hlas, Nejatraktivnější telefon, Pro +, Kolo soutěže, Hra