HTC kupuje designérské studio One & Co

V posledních letech je to mezi výrobci v módě – spojují své značky se jmény prestižních designérských ikon. LG a Prada, Samsung a Armani, Samsung a Hugo Boss, nově také HTC a One & Co. U HTC na to jdou ale trochu jinak než další zmínění – ti jdou cestou partnerství, zato HTC designérské studio One & Co rovnou koupilo. Spolupráce obou firem není nic nového, lidé z One & Co pracovali už na vizuálně výjimečném HTC Diamond.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tato dvě loga budeme v budoucnu často vídat pohromadě

One & Company Design, Inc. Vystupující pod značkou One & Co pochází ze San Francisca. Špičková designerská společnost je uznávána díky neotřelým nápadům pro řadu světově proslulých značek se zaměřením na životní styl a průmyslový design. One & Co bude i nadále vystupovat pod svým jménem a spolupracovat s dalšími klienty, ale zároveň spojí síly s HTC při tvorbě nového exkluzivního vzhledu mobilních přístrojů. One & Co má kromě práce pro HTC značné zkušenosti s designem i v řadě průmyslových odvětvích jako je obuvnictví, snowboarding a lyžování, nábytek, obalová technika, vybavení domácnosti, hodiny a další. Firma se proslavila zejména díky svým jedinečným nápadům, za které dostala několik významných ocenění: BusinessWeek/IDSA IDEA Awards, Good Design Awards, CES innovation Awards a ID Magazine Awards. Tady jsou některé z prací One & Co, další můžete vidět na jejich stránkách.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Diskuze (17) Další článek: LG Cookie a Renoir na českém trhu, známe ceny

Témata článku: HTC, , , Studio, Innovation Awards, Hugo boss, CES Innovation Awards, CES Innovation Award, Děs, Průmyslový design, Kup, Innovation award, DESI