Huawei otevřel pop-up store v pražském OC Chodov. K nákupu vybraných telefonů přidá reproduktor JBL zdarma

Na začátku prosince otevřelo Huawei nový obchod v nákupním centru Chodov. Podobně jako v případě Samsungu a jeho Galaxy Studia se nejedná o klasickou kamennou pobočku, ale tzv. pop-up store, tedy otevřený stánek, na kterém je nicméně dostupná většina služeb jako na klasické prodejně. Stánek je zde instalován natrvalo. Huawei zvolilo tuto formu storu, aby si produkty mohli prohlédnout i lidé, kteří by jinak do prodejny nevstoupili.

Návštěvníci pop-up storu na Chodově si mohou prohlédnout kompletní portfolio smartphonů, tabletů a nositelného příslušenství Huawei a samozřejmě produkty také zakoupit. Od pátku 15. prosince je připravena speciální akce, v rámci které dostanou zákazníci při nákupu vybraných modelů Huawei bezdrátový Bluetooth reproduktor JBL zdarma. Nejhodnotnější dárek je v ceně 7 tisíc korun. Akce platí do vyprodání zásob.

Model Cena Dárek Hodnota dárku
Huawei Mate 10 Pro 20 990 Kč JBL Xtreme 6 990 Kč
Huawei P10 12 990 Kč JBL Charge 3 4 390 Kč
Huawei Mate 10 Lite 9 990 Kč JBL Clip 2 1 390 Kč
Huawei P10 Lite 6 990 Kč JBL Clip 2 1 390 Kč

Vánoční nabídka Huawei: smartphone + JBL reproduktor zdarma:

Diskuze (5) Další článek: Nvidia dává na Vánoce slevu na multimediální centrum Shield TV

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Huawei Mate 10 Lite, Huawei Mate 10 Pro, Huawei P10, Huawei P10 Lite, Kompletní portfolio, Store, Speciální akce, Chodov, Praha, Lite, #Huawei, Nákupní centrum, OC Chodov, Zákaznické centrum, Nákup, Galaxy store,