Huawei Watch GT v dalších dvou provedeních. Přidávají nové ciferníky a monitoring více sportů

Huawei rozšiřuje portfolio chytrých hodinek Huawei Watch GT o nové modely Active a Elegant. Přidávají se tak ke dvěma již existujícím variantám Sport a Classic, které byly představeny loni na podzim spolu se smartphony řady Mate 20. Výrobce nadále sází na vlastní uzavřenou platformu a soustředí se hlavně na delší výdrž hodinek.

Verze Active obsahuje 46mm ciferník s dotykovým 1,39“ AMOLED displejem o rozlišení 454 × 454 bodů. Watch GT Elegant jsou o něco menší a zastávají pozici dámských hodinek. Obsahují 42mm ciferník s displejem AMOLED o velikosti 1,2“ a s rozlišením 390 × 390 bodů. Ani jednomu modelu nechybí navigace GPS a Galileo.

Klepněte pro větší obrázek

Huawei udává u modelu Active obdobnou výdrž na baterii jako u loňských verzí Sport a Classic, tedy zhruba dva týdny. Menší model Elegant by měl vydržet na jedno nabití týden. Pokud budete chtít výdrž prodloužit, můžete aktivovat úsporný režim hodinek, který se zapne vždy, když uživatel nevykazuje aktivitu.

U nových GT Watch se objevují nové virtuální ciferníky a vylepšeny byly také sportovní funkce. Nově je podporován režim Triatlon, samozřejmě nechybí ani kontinuální monitorování tepu a spánku. Verze Elegant bude v prodeji v černém a bílém provedení se silikonovým řemínkem, model Active v oranžové nebo tmavě zelené barvě s titanově šedým tělem. Na trh se dostanou v květnu, cena bude teprve upřesněna.

Diskuze (7) Další článek: Babiš chtěl reálné ceny mobilního internetu. Odpověď operátorů ho naštvala

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Ciferník, Monitoring, Huawei Watch GT, Huawei Watch, Active, Model, Pro +, GT Watch, Provedení, Vice, Watch, Triatlon, Watch GT,