Insta 360 přemění iPhone na panoramatickou kameru. Zvládnete točit vzhůru nohama?

Společnost Insta360 představila zajímavé příslušenství pro iPhony. Nano S je miniaturní panoramatická kamerka, kterou zapojíte do konektoru Lightning u zařízení s iOS. Protože jsou napájecí konektory u iPhonů umístěny na spodní hraně, natáčíte s telefonem 360° videa „vzhůru nohama“. Výrobce však slibuje jednoduché používání a také různé „zábavné“ efekty.

Představení přídavné kamerky Insta360 Nano S pro iPhony:

Nano S je nástupcem je první generace kamerky Nano, která tu a tam prošla určitými vylepšeními. Nově je tak možné rychle spustit živé streamování na Facebook či YouTube, zmizely varovné hlášky v čínštině a při pořizování panoramatických fotek a videí můžete nově použít časovač. Podle výrobce je však hlavním přínosem eliminace artefaktů při „sešívání“ obrazu z obou čoček, což je typické pro některé levnější panoramatické kamerky.

Při focení a natáčení je na výběr celá řada zajímavých efektů, např. režim „Tiny Planet“, který můžete vidět i v přiloženém videu. Kamerka Insta360 Nano S je k dispozici na Amazonu za 240 USD (cca 5 tisíc Kč).

Váš názor Další článek: HTC vylepšuje virtuální realitu. Brýle Vive Pro mají o 78 % vyšší rozlišení

Témata článku: Apple, , , , , , , , Pán, Napájecí konektor, Pan, Zajímavý efekt, Celá řada, Nano S, Přiložené video, Originál Apple, Hlavní přínos, Přídavná kamerka, Kamera, Zajímavé příslušenství, INS, Časovač, Noha, Varovná hláška, Panoramatická kamera,