Nástupce slavného rodu se má jmenovat Samsung Galaxy S20. Uhodnete důvod?

Ve světě panují určité jistoty. Třeba že ráno vyjde slunce, nebo že Samsung koncem zimy představí novou generaci své vlajkové řady Galaxy S. Podle už dříve osvědčeného leakera @UniverseIce však po Galaxy S, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8, S9 a S10 přijde nikoliv S11, ale Samsung Galaxy S20.

…prý aby Samsung srovnal označení s letopočtem. Bude rok 2020, proto Galaxy S20. Hned se vyrojily teorie o důvodu změny zavedeného značení. Aby se Samsung dostal před Apple, který už číslovku v názvu iPhonu má od letošního září. Nebo se nám Samsung snaží říct, že mezigenerační inovace je tak masivní, že nestačí skok o pouhou jednotku?

Ostatně přeskakování pro Samsung není nic nového, v minulosti vynechal Galaxy Note 6, aby sladil číslovky v označení s řadou Galaxy S. A úplně stejný krok v minulosti udělal konkurenční Huawei. Po …P8, P9 a P10 přišla řada P20 a letos už P30. Kdy asi bude Samsung rovnat s nimi?

Diskuze (17) Další článek: Huawei chystá hned dva skládací telefony. Jeden přijde na jaře, druhý a zajímavější až na podzim

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S20, Číslovka, Nástupce, Rod, Samsun